Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με IX στην Ηλιούπολη – Από θαύμα γλίτωσε ο αναβάτης (VIDEO)
Η απροσεξία πολλών οδηγών και η παραβίαση του ΚΟΚ είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους. Πιο ευάλωτοι είναι οι αναβάτες μοτοσικλέτας καθώς το μόνο που τους προστατεύει είναι ο ρουχισμός και το κράνος.

Το παρακάτω video που εξασφάλισε το zougla.gr, μας δείχνει έναν δρόμο στην περιοχή της Ηλιούπολης. Όπως θα δείτε, ο αναβάτης κινείται κανονικά στο δρόμο και δεν κόβει στη διασταύρωση καθώς το φανάρι που βλέπει είναι πράσινο. Για κακή του όμως τύχη ο οδηγός που έρχεται από τον κάθετο δρόμο προφανώς δεν βλέπει καθόλου πως υπάρχει φωτεινός σηματοδότης, εισέρχεται στον κεντρικό δρόμο και στην κυριολεξία… εμβολίζει τον αναβάτη.

Ανδρέας Κονδύλης: Είμαστε πανέτοιμοι για το άνοιγμα των σχολείων

Ο οδηγός του δίτροχου εκτοξεύεται στον αέρα και πέφτει με δύναμη στο δρόμο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα και σπασμένα δάχτυλα στο ένα πόδι. Όσες φορές πάντως και να κοιτάξεις το video δεν μπορείς να πιστέψεις πως ο συγκεκριμένος αναβάτης γλίτωσε μετά από τέτοια σφοδρή σύγκρουση. Η ζωή του κρίθηκε κυριολεκτικά σε ελάχιστα εκατοστά, τόσο δευτερολέπτου όσο και επαφής…Παρακολουθήστε το σχετικό video με περιστατικό που συνέβη σε δρόμο της Ηλιούπολης στα τέλη Αυγούστου…Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.