Ολοκληρώθηκε η απολύμανση στο 9ο Δημοτικό Γλυφάδας
Κανονικά θα λειτουργήσει το 9ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, εκτός του τμήματος της Α’ τάξης στο οποίο διδάσκει η εκπαιδευτικός η οποία διαγνώστηκε με κορονοιό. Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης στο σχολείο, εκδόθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
μετά από επικοινωνία που είχαμε νωρίτερα με τη διεύθυνση του σχολείου μας, μας επιβεβαίωσε ότι εκπαιδευτικός του σχολείου μας διαγνώστηκε με κορωνοϊό, έχουν γίνει άμεσες ενέργειες με τις αρμόδιες αρχές, έχουν ενημερωθεί προσωπικά οι γονείς μαθητών της Α’ τάξης και τους δόθηκαν συγκεκριμένες και αναλυτικές οδηγίες.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο της πόλης μας κύριο Γιώργο Παπανικολάου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κύριο Περικλή Δορκοφίκη και τους συνεργάτες τους στο Δήμο Γλυφάδας για την άμεση και έγκαιρη κινητοποίηση, ολοκληρώνοντας λίγο νωρίτερα την απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολικού κτιρίου. Το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή 18/9, εκτός από το τμήμα στο οποίο διδάσκει η εκπαιδευτικός για τις επόμενες 14 ημέρες. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στην εκπαιδευτικό του σχολείου μας κι ελπίζουμε να είναι όλα τα παιδάκια, οι οικογένειές τους και όλοι οι εκπαιδευτικοί καλά στην υγεία τους”.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε από τον δήμο μοριακό τεστ για κορονοϊό και στους 20 δασκάλους του σχολείουΔιαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.