Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΪ για τη νέα σχολική χρονιά (VIDEO)




Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μίλησε χθες ζωντανά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Αταίριαστοι”(14/9/2020), από το 2ο Νηπιαγωγείο για τη νέα σχολική χρονιά που άρχισε στη χώρα μας εν μέσω πανδημίας.

Παρά την αβεβαιότητα των εξελίξεων, είναι σημαντικό ότι πολιτεία, εκπαιδευτικοί, γονείς, παιδιά και τοπική αυτοδιοίκηση, ενωμένοι επιχειρούν στην προσπάθεια για το καλύτερο.

Έτσι, και στον Δήμο Αλίμου, χθες 14 Σεπτεμβρίου, έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός σε όλα τα σχολεία της πόλης. Από τις 11 και μετά, λόγω της εορτής του Σταυρού, οι ιερείς ετέλεσαν τον Αγιασμό, ενώ οι πάντες είχαν προσέλθει με τις μάσκες τους. Δήμαρχος και Δημοτικοί σύμβουλοι, επισκέφθηκαν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, για να ευχηθούν την «Καλή Αρχή». Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης παρέστη στο 2ο Νηπιαγωγείο, στο 3ο και 4ο Δημοτικό, στο 2ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο Αλίμου. Σε όλα τα σχολεία μοιράστηκαν υφασμάτινες μάσκες, ενώ, όπως κάθε χρονιά, τα πρωτάκια του Αλίμου πήραν από τον Δήμαρχο και την πρώτη τους σχολική τσάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Αλίμου παρευρέθη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μία χρονιά που πρέπει να συνδυάσει τη γνώση και την ασφάλεια. Όσον αφορά την ασφάλεια, έχουμε όλοι τον δικό μας ρόλο. Η σημερινή άψογη εικόνα, που έχετε ως σχολείο, δίνει την ελπίδα πως όλοι μας θα γίνουμε μία γροθιά, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τη μάχη».



Και το μήνυμα του Δημάρχου Αλίμου προς τους μαθητές: «Δεν είναι μόνο σήμερα οι συνθήκες ιδιαίτερες, αλλά και για όλη τη χρονιά. Με τη συνεργασία μπορούμε να έχουμε μια σχολική χρονιά που θα περάσει χωρίς προβλήματα. Μπράβο, γιατί έχετε έρθει έτοιμοι και έχετε μία άψογη εικόνα. Θα είμαστε κοντά σας, να σας βοηθούμε και να σας στηρίζουμε. Θα κάνουμε όλοι μας ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και οι εκπαιδευτικοί έχουν έναν πολύ δύσκολο ρόλο φέτος και πρέπει να τους βοηθάτε και εσείς και να διευκολύνετε το έργο τους. Καλή πρόοδο να έχετε!».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.