Μεγάλο φιάσκο και με τις μάσκες που μοίρασε ο Κωνσταντάτος (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μάσκες σε διαστάσεις γίγαντα μοίρασε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της πόλης. Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τις σωστές μάσκες του Δήμου και τις λάθος της ΚΕΔΕ, αποδεικνύεται ότι ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του την πάτησαν χοντρά για δεύτερη φορά. Την πρώτη παραγγέλνοντας μάσκες χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές και τη δεύτερη παραγγέλνοντας μάσκες με τις λάθος διαστάσεις που είχε δώσει η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας. Πεταμένα λεφτά δηλαδή! “Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα κύριε δήμαρχε; Οι δημότες σας;” αναρωτιέται ο δημότης Kwstas Kouris, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις μάσκες με το λογότυπο του δήμου που μοίρασαν στα σχολεία. Και επειδή ήδη ακούστηκε να λένε ότι έγινε ένα μικρό λάθος σε κάποιο δημοτικό και μοίρασαν μάσκες για παιδιά του Λυκείου, πως σας φαίνεται η συγκεκριμένη της φωτογραφίας για μια μαθήτρια του Λυκείου;

Αυτές είναι η μάσκες που μοίρασε στα παιδιά του δημοτικού ο μεγάλος και τρανός δήμαρχο μας και το δεξί χέρι αυτής της κυβέρνησης που όπου γάμος και χαρά η Βασιλω πρώτη στα κανάλια για να παρουσιάσει με μεγάλη του αγάπη και φροντίδα της μάσκες τρόμου για τα παιδιά.Αυτές της μάσκες “κύριε”δήμαρχε καλά θα κάνετε να της πάρτε πίσω και να απαιτηθεί από την εταιρεία που της κατασκεύασε να φτιάχνουν η σωστές μίας και είστε υποστηριχτές όλου αυτού τού φιάσκου και φυσικά με δικά σας έξοδα και φαντάζομαι όχι με χρέος στις τσέπες τον δημοτών.

Δείτε σχόλια δημοτών σε post του ίδιου του δημάρχου που αναδημοσιεύει ανάρτηση της Tonia Nikolopoulou, που λέει ότι όλα είναι οκ! (Πηγή: Xristina StamboyltzhΗ ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Οι πανηγυρισμοί από τα φιλικά προσκείμενα site στον Κωνσταντάτο (vimaonline & toaerodromio)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.