Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 25χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ – Στο πλευρό του ο μητροπολίτης Γλυφάδας




Την ώρα που συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, έλεγαν το τελευταίο αντίο, στη Νάουσα, στον 33χρονο αστυνομικό της ΔΙΑΣ, Βαγγέλη Νοϊδη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή, ο μητροπολίτης Γλυφάδας, Αντώνιος, προσευχόταν στο Ασκληπιείο Βούλας, για τον βαριά τραυματισμένο συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας, τον 25χρονο Αντώνη Νίκου.

Ο μητροπολίτης είχε εκφράσει την επιθυμία στον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου και δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη να επισκεφθεί τον βαριά τραυματισμένο αστυνομικό, στην εντατική.

Ο Αιμίλιος Βουγιαουκλάκης με τον μητροπολίτη Αντώνιο

Η ζωή του κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή και η οικογένειά του ελπίζει σε ένα θαύμα. Ο μητροπολίτης μίλησε με τους γονείς, τους έδωσε κουράγιο και προσευχήθηκε για τον 25χρονο αστυνομικό. Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, μίλησε με ασθενείς, τους ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση ενώ εξήρε το έργο των γιατρών του νοσοκομείου που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του Βαγγέλη Νοϊδη



«Απευθύνουμε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο συνάδελφο Ευάγγελο Νοΐδη και τον αποχαιρετούμε στο ιδιαίτερο ταξίδι του στο χώρο και χρόνο της αθανασίας. Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον άδικο χαμό του εν ώρα καθήκοντος. Σύσσωμη η Αστυνομική Οικογένεια θρηνεί για την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια ενός αστυνομικού που επί μία δεκαετία διετέλεσε στέλεχος της Ομάδας ΔΙΑΣ, μιας Υπηρεσίας πρώτης γραμμής δίπλα στον πολίτη και στην κοινωνία.
Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για την προσφορά του στην αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ζήλος και η ακέραιη συνέπειά του για τη διαφύλαξη του αγαθού της ασφάλειας και της άμεσης ανταπόκρισης στην προστασία του πολίτη καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.
Ως Αρχηγός του Σώματος εκφράζω τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του. Η ευσυνειδησία και το ψυχικό σθένος του κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.
Αιωνία του η μνήμη!»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.