Και πιλότος και ραλίστας ο Κωνσταντέλλος (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έτρεξε χθες στο Ράλλυ Σαλαμίνας συνοδηγός του τοπικού συμβούλου Βάρης, Παναγιώτη Παππά. Κατέκτησαν την 3η θέση στην πολύ δύσκολη κατηγορία Η4 και την 4η θέση Γενικής.

Παναγιώτης Παππάς:

Χτες στο Ραλλυ Σαλαμίνας που έγινε από τον ΣΙΣΑ και τον Δήμο στα πλαίσια των εορτασμών 2500 χρόνια από την Ναυμαχία, εκπληρώθηκε ένας μεγάλος στόχος να τρέξω μαζί με τον Δήμαρχο μας οποίος είναι λάτρης αυτών των αγώνων και έχει τρέξει σε αρκετούς από αυτούς!
Αλλωστε η γνωριμία μας ξεκίνησε πριν 5 χρόνια από τους Αγώνες του ΣΙΣΑ!
Είχα την τιμή να έχω συνοδηγό ένα άνθρωπο των αιθέρων ένα πραγματικό Συγκυβερνητη που με καθοδήγησε σε όλη την την διάρκεια του αγώνα άψογα χωρίς λάθη με ακριβής χρόνους απογειώθηκαμε και άγγιξαμε την κορυφή!
Αποτέλεσμα 3η θέση στα 2000cc και 4η θέση Γενικής κατάταξης από τα 80αυτοκίνητα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην Regularity κλάση!
Ένα τρόπαιο που θα έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου αλλά και το πρώτο που κερδίζουμε μαζί με τον Δήμαρχο και νομίζω ότι στο μέλλον ως πλήρωμα θα φέρουμε και άλλες διακρίσεις!
Οι διακρίσεις έρχονται όταν υπάρχει χημεία και εμπιστοσύνη και χτες αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα που δεν χάνει!
Δήμαρχε σε ευχαριστώ!!!

Το Ραλλυ Σαλαμίνας έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας στο πλαίσιο των εορτασμών 2500 χρόνια από την ομώνυμη Ναυμαχία.
Στο τέλος του αγώνα απολαύσαμε τοπικούς παραδοσιακόυς χορούς!
Θερμή υποδοχή και Φιλοξενία από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γεώργιο Παναγοπουλο και την Πρόεδρο Αμπελακιων Σταυρούλα Μαγιατη όπου με μαζί με τον Δήμαρχο μας τιμήσαν με αναμνηστική πλακέτα!
Η Φιλική σχέση μεταξύ των 2 Δημάρχων είναι γνωστή.
Ο Δημαρχος μας βράβευσε και μας ευχαρίστησε για τη βοήθεια που έχουμε προσφέρει στον δήμο Σαλαμινας με οχήματα και τεχνογνωσία στην καθαριότητα που οδήγησε να καθαρίσει επιτέλους το νησί.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε και εμείς στην Πόλη μας!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.