Η Ερωφίλη και η Αργυρώ Καπαρού, στον Άγιο Δημήτριο
 Μια μαγική μουσική συνάντηση, δυο σημαντικές ερμηνεύτριες τραγουδάνε τους ποιητές, σε συνέχεια του Φεστιβάλ της πόλης μας! Η Ερωφίλη και η Αργυρώ Καπαρού την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα μας ταξιδέψουν στα λόγια των πιο σημαντικών ποιητών που ενέπνευσαν τη σκέψη και τη δημιουργία.

🎶 Από τον Όμηρο και τη Σαπφώ μέχρι τον Σεφέρη, τον Ελύτη και το Γκάτσο και ακόμα τον Λόρκα, τον Νερούδα και τόσους άλλους, θα απολαύσουμε ποιήματα που έγιναν τραγούδια, από την Ερωφίλη και την Αργυρώ Καπαρού για μια μαγική φθινοπωρινή βραδιά.

🔺 Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ώρα έναρξης 21:00.

📍Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Δημοτικό Στάδιο και με όλα τα απαραίτητα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.‼️ Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας από το ισόγειο του Δημαρχείου (Αγίου Δημητρίου 55 • καθημερινά ώρες 07:00 έως 21:00) και από το κτήριο των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 • καθημερινά ώρες 09:00 έως 15:00) προσφέροντας, αν το επιθυμείτε, μερικά τρόφιμα, είδη καθαριότητας, σχολικά είδη ή φάρμακα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, που στηρίζουν ωφελούμενες οικογένειες της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.