Εσένα σου βρήκε δουλειά ο Κωνσταντέλλος;
Με καλοπληρωμένα σεμινάρια για την αντιμετώπιση της ανεργίας, μονοπάτια Απασχολησιμότητας (έτσι βαφτίζουν τα συνέδρια-παρωδία για την αντιμετώπιση της ανεργίας) και διάφορες άλλες άνευ ουσίας ενέργειες, μόνο για το θεαθήναι, έχει “μπουχτίσει” τους “ιθαγενείς” ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο οποίος πριν εκλεγεί, για πρώτη φορά, υποσχόταν ελεύθερες παραλίες (κατάντησε ο δήμος με τις περισσότερες οργανωμένες πλαζ σε όλη την Ελλάδα), να πρασινίσει την πόλη (δεν είναι τυχαίος ο τίτλος “ψαλιδοχέρης” που του έχουν αποδώσει – είσαι σημαντικός οικονομικός παράγοντας και ενοχλεί τη θέα σου ένα “κολόδεντρο”; Να το κόψουμε!) και το πιο μεγάλο ανέκδοτο; Nα καταπολεμήσει την ανεργία, οργανώνοντας διάφορα σεμινάρια με εταιρίες και συμμετοχή σε ευρωπαϊκά έργα, χωρίς ουσία! Αλήθεια επειδή βλέπουμε ότι στο site του δήμου υπάρχει ενότητα με τίτλο: Γραφείο Απασχόλησης (δες εδώ), έχουμε κάποια στοιχεία που να λένε ότι έστω και ένας βρήκε δουλειά;


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Ολοκληρώνεται με επιτυχία το ευρωπαϊκό έργο InnoWEE που συμμετείχε ως εταίρος ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

      Με αφορμή την 4ετή επιτυχημένη  πορεία του έργου INNOWEE – INNOVATIVE PRE-FABRICATED COMPONENTS INCLUDING DIFFERENT WASTE CONSTRUCTION MATERIALS REDUCING BUILDING ENERGY AND MINIMISING ENVIRONMENTAL IMPACTS, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ορίζοντας 2020» με τη συμμετοχή 12 εταίρων από 6 χώρες της Ε.Ε., διοργανώνεται την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 10.30 έως 14.00 (ώρα Ελλάδος) η τελική απολογιστική συνάντηση.

      Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της συνάντησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα συνολικά αποτελέσματα του έργου καθώς και για τους τρόπους που τα καινοτόμα δομικά υλικά και γεωπολυμερή πάνελ οδηγούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος των κτιρίων, μπορούν να κάνουν εγγραφή έως τις 20 Σεπτεμβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.facebook.com/InnoWEE/posts/290714929024829, λαμβάνοντας σχετικό email επιβεβαίωσης.

     Υπενθυμίζεται ότι στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τοποθετηθήκαν πιλοτικά τα πρωτοπόρα ενεργειακά πάνελ (τύπου ETICS, αεριζόμενα πάνελ πρόσοψης και εσωτερικά ξύλινα πάνελ για πυροπροστασία), τα οποία, όπως αποδείχθηκε μέσω ενός πρότυπου συστήματος καταγραφής-παρακολούθησης, βελτίωσαν σημαντικά την ενεργειακή του αποδοτικότητα, μειώνοντας παράλληλα το ανθρακικό του αποτύπωμα.

     Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του έργου: http://innowee.eu/ και το https://youtu.be/I5C_CQhKaNY.

“This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 723916”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.