Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα Μουσικής του ΟΑΠΠΑ
Ξεκινούν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο τμήμα Μουσικής του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τα μαθήματα Πιάνου και Αρμόνιου απευθύνονται σε παιδιά από 7 έως 18 ετών και θα γίνονται με την κα  Φελίνα Αθανασοπούλου και τα μαθήματα Κιθάρας σε παιδιά από 8 έως 18 ετών και θα γίνονται με τον κ. Γιάννη Πρεβενιό. Τα μαθήματα είναι ατομικά (διάρκεια μαθήματος 30′ λεπτά) και θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες στο 2ο Γυμνάσιο Βάρης. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα τηρούνται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις που προβλέπονται για την προστασία από τον κορωνοϊό και η χρήση ατομικής μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, για τις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας (με ημέρα και ώρα εγγραφής) οπότε θα ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις που θα κατατεθούν στα γραφεία του ΟΑΠΠΑ, μέσω fax ή e-mail από την Δευτέρα 14/9 από τις 8.00 π.μ. και μετά. Κατά την εξέταση των αιτήσεων, θα προηγηθούν οι αιτήσεις που αφορούν παιδιά, και εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις θα συμμετάσχουν και ενήλικες. Επιπλέον, κατόπιν διαθεσιμότητας θα υπάρξει η δυνατότητα κάποιος ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσει και δεύτερο μουσικό όργανο. Οι ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων θα ρυθμιστούν έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και μαθητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, από την Δευτέρα 14/9/2020 έως και τη Δευτέρα 21/9/2020, να καταθέσουν την αίτηση ενδιαφέροντος μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του ΟΑΠΠΑ (Αφροδίτης 2 Βουλιαγμένη πρώην Δημαρχείο Βουλιαγμένης) από τις 08:00 έως τις 14:00, είτε μέσω email ([email protected]) ή και στο φαξ (213 2020779). Τα μαθήματα Μουσικής θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, ενώ προσεχώς θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τα άλλα τμήματα του ΟΑΠΠΑ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

1.Αίτηση συμμετοχής

2.Μία μικρή φωτογραφία

3.Αποδεικτικό διεύθυνσης (Κάρτα Δημότη ή φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Το κόστος εγγραφής και έκδοση κάρτας με ετήσια ισχύ είναι 5€.

Στα τμήματα Μουσικής γίνεται ατομικό μάθημα, και το κόστος για τα παιδιά είναι 17€ μηνιαίως και για τους ενήλικες (εφόσον υπάρξουν θέσεις) 25€ μηνιαίως.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Καθημερινά 8:00 – 14:00 στα τηλέφωνα 213 2020737 -777 -775.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.