Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Έτοιμα τα σχολεία για το πρώτο κουδούνι (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού θα βρει πανέτοιμα τα σχολεία του δήμου Μοσχάτου- Ταύρου να υποδεχτούν και φέτος τους μαθητές.

Όλες υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, προχώρησαν σ’ όλες τις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες. 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί, ανακατασκευή αποχωρητηρίων, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, απολυμάνσεις και καθαρισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Παράλληλα, διενεργήθηκαν ηλεκτρολογικοί έλεγχοι ενώ έγινε και συντήρηση καυστήρων και ανελκυστήρων. Ο Δήμος έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες για την προμήθεια μασκών από την ΚΕΔΕ και αντισηπτικών που θα μοιραστούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου:



«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έχει ξεκινήσει και οι προσδοκίες όλων μας είναι να εξελιχθεί μέσα σε κλίμα που θα προάγει και θα διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του δήμου που εργάστηκαν το καλοκαίρι για να ετοιμάσουν τις σχολικές υποδομές. Φέτος είναι μία ιδιαίτερη εκπαιδευτική χρονιά λόγω Covid-19, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις υγειονομικές ανάγκες που ευχόμαστε να μην προκύψουν. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα σχολεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς».     

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.