Χτυπούν τον Κονδύλη με μπαγιάτικες φωτογραφίες και fake news (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Mια ιστοσελίδα, toaerodromio.gr, η οποία είχε στηθεί στο παρελθόν για να υποστηρίζει τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε γιατί δεν την διάβαζε κανείς, επανήλθε γράφοντας διάφορες ανοησίες.

Πρόσφατο παράδειγμα μια ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου Αλίμου, Κωνσταντίνας Γκόνη, η οποία ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, δημοσιεύοντας περσινές φωτογραφίες, τότε που ο κορονοϊός ήταν μια άγνωστη λέξη σε όλο τον κόσμο.

Πήραν λοιπόν τις παλιές φωτογραφίες και τις έκαναν πρωτοσέλιδο γράφοντας: “Σάλος στον δήμο Αλίμου – Χωρίς μάσκες στον αγιασμό Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι”.

H ανάρτηση της κυρίας Γκόνη με τις παλιές φωτογραφίες:



Η προχθεσινή τελετή στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου παρουσία του Γιώργου Πατούλη`

Μάλιστα επιτίθενται και στο Notia.gr και συγκεκριμένα στον δημιουργό του, Γιώργο Φρίμη, δημοσιογράφο ο οποίος είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα ΜΜΕ και από τον περασμένο Ιούνιο, προσελήφθη στον Δήμο Αλίμου, ως ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, με νόμιμες διαδικασίες, καθορισμένες από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ενημερώνουμε τους κυρίους αυτούς ότι ο κ. Γιώργος Φρίμης έχει μεταβιβάσει το site στην εταιρεία μας AMUSEMENTNET ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ και μάλιστα εξ όσων γνωρίζουμε, έχει παραιτηθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA όπου εργαζόταν ως αρχισυντάκτης.

Πιστεύουμε ότι έχει πράξει το ίδιο και ο σύμβουλος του κ. Κωνσταντάτου, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μια άλλη ιστοσελίδα που τον υποστηρίζει.

Όσο για τον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο που είναι πίσω από toaerodromio.gr και πουλάει ξαφνικά εκδούλευση, χτυπώντας τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, για να μπει στο δημοτικό συμβούλιο (θα σας αποκαλύψουμε σύντομα όλο το σενάριο) του διαμηνύουμε ότι αν συνεχίσει να εμπλέκει τον κ. Γιώργο Φρίμη με το site μας, θα ακολουθήσουμε όλες τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

Mε ανάρτησή του ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης δηλώνει ότι θα προσφύγει στα ποινικά δικαστήρια εναντίον των συκοφαντών:

ΠΡΟΣΟΧΗ!! FAKE NEWS ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΙΜΟΥ

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε σε ιστοσελίδα όμορου Δήμου ότι δήθεν στους Αγιασμούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς (Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020) ο Δήμαρχος Αλίμου και η Δημοτική Αρχή δεν φορούσαν μάσκες και ότι έχει δήθεν προκληθεί σάλος στην πόλη μας.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. Οι ισχυρισμοί της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι απολύτως FAKE NEWS, ή για να το πούμε στα ελληνικά, ψευδέστατοι και παραπλανητικοί, με στόχο να παραπληροφορήσουν και να εξαπατήσουν τους πολίτες-αναγνώστες.

2. Σε όλη τη διάρκεια των Αγιασμών που τελέστηκαν φέτος, τόσο ο Δήμαρχος Αλίμου, όσο και ο Περιφερειάρχης Αττικής, αλλά και όλοι εν γένει οι συμμετέχοντες, φορούσαμε κανονικά μάσκα, για την πρόληψη μετάδοσης του covid-19.

3. Ακόμα και στους χαιρετισμούς μας, ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης και οι Διευθυντές Σχολείων, μιλούσαμε στα παιδιά φορώντας μάσκα. Το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι αιρετοί (Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.λπ.).

4. Το συγκεκριμένο site που διακινεί τα fake news, προκειμένου να εξαπατήσει το κοινό, χρησιμοποίησε φωτογραφίες από τους περυσινούς σχολικούς Αγιασμούς στην πόλη μας (Σεπτέμβριος 2019), τις οποίες παρουσιάζει δήθεν ως φετινές!!!

5. Κανένας “σάλος” δεν έχει προκληθεί στον Δήμο Αλίμου.

6. Το συγκεκριμένο site εδρεύει στον όμορο Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού και ο ιδιοκτήτης του ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές, με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού. Είναι θλιβερό, πρόσωπα που σχετίζονται με τον δημόσιο βίο, να μετέρχονται τόσο άθλια τεχνάσματα, για να εξαπατούν τους πολίτες και να συκοφαντούν όποιον κάθε φορά “στοχοποιούν”.

Η απάντηση στους συκοφάντες θα έρθει από τα ποινικά δικαστήρια, στα οποία άμεσα προσφεύγουμε.

Οι πολίτες έχουν, ευτυχώς, τα αντανακλαστικά για να εντοπίζουν γρήγορα αυτές τις εξόφθαλμες και κακοστημένες εκστρατείες λασπολόγησης, αλλά και για να αξιολογούν όσους λειτουργούν με τόση ευτέλεια και κακοήθεια..

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.