Bύρωνας: «Δάκρυσε» η εικόνα της Παναγιάς στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)




(ekklisiaonline.gr)

Τέτοια Θεοσημεία σε τέτοιους καιρούς δείχνουν κάτι. ΚΑΙ αυτό το κάτι είναι ότι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ σκύβει και νοιάζεται για τα παιδιά της και για τα φοβερά προβλήματα τους που τα περικύκλωσαν ως αγέλες λύκων.

Δεν θέλουμε να φέρουμε κανένα σε δυσκολία για αυτό και δεν ανακοινώνουμε τον Ιερό Ναό που συμβαίνει ακόμα και τώρα το ΘΑΥΜΑΣΤΟ αυτό .
Στο χέρι των αρμοδίων είναι να κρίνουν και να μεταφέρουν το όλο γεγονός που θα στηρίξει εις μετάνοια και παρηγοριά τον πιστό Λαό.

Τι μας μετέφεραν:
« – Καλησπέρα, όντως η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό ναό ……την ώρα της Θείας Λειτουργίας το πρωί άρχισε να βουρκώνει.
Η νεωκόρος του Ναού πήγε στο Ιερό και είπε πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την εικόνα.
-Δεν έδωσαν σημασία οι Ιερείς που ήταν μέσα, σε λίγο πήγε ξανά και τους είπε πως η εικόνα δακρύζει.
– Οι Ιερείς ζήτησαν να μην δημοσιευθεί το θέμα.
-Πήγα και προσκύνησα το απόγευμα και η εικόνα δακρύζει και από τα δύο μάτια.



-Τα δάκρυα είναι τόσο εμφανή που σε πιάνει ανατριχίλα ,δέος.»
ΤΩΡΑ αν συμβαίνει τούτο δηλ. μια εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ να δακρύζει ανήμερα της εορτής του ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ στην ΑΘΗΝΑ και εμείς να το αποσιωπούμε και μάλιστα σε τέτοια χρονική συγκυρία μάλλον δεν βοηθάει. Δηλ. η ΠΑΝΑΓΙΑ μας δακρύζει για εμάς και εμείς το κρύβουμε;
Καλόν θα ήταν οι αρμόδιοι να βγουν και να περιγράψουν το ΘΑΥΜΑΣΤΟ αυτό γεγονός που σημαίνει πολλά τώρα με αυτά που περνάμε.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.