Aργυρούπολη: Η απαξίωση δημοτικού ακινήτου – φιλέτου πάνω στη Βουλιαγμένης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πριν από λίγες ημέρες, επιχειρηματίας που θέλει να ενοικιάσει γραφεία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (είναι πια δυσεύρετα λόγω της επικείμενης επένδυσης στο Ελληνικό) είδε ένα εμπορικό κέντρο, με σημάδια εγκατάλειψης, πάνω στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, αμέσως μετά την Αλίμου. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποια τηλέφωνα που αναγράφονται σε μια ταμπέλα, αλλά δεν του απάντησε ποτέ κανένας. Μάλλον ήταν ξεχασμένα χρόνια εκεί!

Στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου στεγάζονται τα ΚΑΠΗ του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και μια εταιρία, ενώ στους επάνω ορόφους σε κάποια γραφεία φαίνεται ότι στεγάζονται κάποιοι σύλλογοι, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν άνθρωποι, ενώ ενώ άλλα γραφεία, δείχνουν την εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.

Στο πρόσοψη του κτιρίου είναι γεμάτη γκράφιτι! Ρωτώντας έμαθε ότι το εμπορικό κέντρο ανήκει στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και όταν απευθύνθηκε αρμοδίως για να μάθει αν ενοικιάζεται κάποιο γραφείο, του απάντησαν ότι δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση ενδιαφέροντος για ενοικίαση των γραφείων.

Το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο – φιλέτο, πάνω στη λεωφόρο Βουλιαγμένης βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση πριν από το 2014 που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου ο κ. Κωνσταντάτος.



Ο φίλος επιχειρηματίας που ψάχνει να βρει γραφεία και δεν βρίσκει, αλλά και πολλοί κάτοικοι της περιοχής που βλέπουν αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες, αναρωτιούνται: Γιατί ο δήμος δεν αξιοποιεί το ακίνητο και το έχει απαξιώσει; Yπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μελλοντικό πλάνο που το γνωρίζουν μόνο λίγοι και θα αρπάξουν την ευκαιρία να το καρπωθούν κοψοχρονιά;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.