Αποκλειστικό! Χάθηκε στην Κορινθία η αποστολή του Κωνσταντάτου




Η γκάφα οφείλεται μάλλον στο GPS που είχαν μαζί τους! Αλλιώς δεν εξηγείται η αναφορά στην επίσημη ανακοίνωση της Ενωμένης Πόλης, ότι το μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην Κορινθία, βρισκόταν σε απόσταση 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ από το εξοχικό του δημάρχου, στον Κόρφο. Ή εκτός αν έκαναν λάθος όλα τα ΜΜΕ! Γιατί όπως διαβάζουμε στο ert.gr:

“Η φωτιά βρίσκεται κοντά στους οικισμούς Ήλιος, Ελβετικά και Κόρφος που έχουν ήδη εκκενωθεί, όπως και ένα μοναστήρι, καθαρά για προληπτικούς λόγους”.

Η Ενωμένη Πόλη του Κωνσταντάτου, αναφέρει τα γεγονότα που εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά:

“Η Δημοσιογράφικη Αλητεία με έδρα τον Άλιμο το χλεύασε πως τάχα έγινε για το εξοχικό του Δημάρχου που είναι 30 χιλιόμετρα μακριά από τη φωτιά. Δεν σεβάστηκαν τον κόπο και την αυτοθυσία της ομάδας που γράφει ιστορία όπου την καλέσουν με την ανιδιοτελή αυτοθυσία της. Αλητεία δίχως τέλος”.



Άρα, μάλλον οι άνθρωποι χάθηκαν και αυτό είναι πολύ σοβαρό, γιατί αν πηγαίνεις για να βοηθήσεις σε μια δασική πυρκαγιά και είσαι εκτός προσανατολισμού, υπάρχει πρόβλημα.

“Βγαίνει ο Δήμαρχος Κορίνθου και απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε υδροφόρες και ο μόνος Δήμος όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΚΑΙ που σπεύδει για βοήθεια είναι ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης” αναφέρει η μνημειώδης ανακοίνωση.

Η δήλωση του δημάρχου Κορίνθου, Βασίλη Νανόπουλου, στην ΕΡΤ, την Παρασκευή το πρωί:

“Υπάρχει αισιοδοξία ότι η Πυροσβεστική θα επιχειρήσει επιτυχώς. Δεν κινδυνεύουν σπίτια”.

Παρακάτω θα δείτε τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση αλλά και τι λένε οι δυο αντιδήμαρχοι, Τογρίδης και Κρητικός. Δεν τους φτάνει που αποπροσανατολίστηκε η αποστολή, αλλά προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και τους “ιθαγενείς” τους.

Να τονίσουμε όμως, ότι ουδέποτε το NOTIA.GR, ανέφερε ότι ο Κωνσταντάτος έστειλε βοήθεια στην Κορινθία, για να σώσει το εξοχικό του. Αυτά τα λένε οι ίδιοι, έτσι παρερμηνεύουν ακόμη και την παραμικρή κριτική και καρφώνονται μόνοι τους.

Ανδρέας Κονδύλης: Είμαστε πανέτοιμοι για το άνοιγμα των σχολείων

Τι έγραψε το NOTIA.GR:

Στον Κόρφο Κορινθίας, όπου έχει εξοχικό ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, βρέθηκαν χθες οι αντιδήμαρχοι Λάζαρος Τογρίδης και Βασίλης Κρητικός, εργαζόμενοι του δήμου και εθελοντές, με μια υδροφόρα και ένα πυροσβεστικό όχημα, για να προσφέρουν βοήθεια στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην περιοχή.

Ποιο είναι ψέμα; Το ότι έχει ο Κωνσταντάτος εξοχικό στον Κόρφο ή ότι η φωτιά ήταν 30 χιλιόμετρα μακριά;

(κ. Δήμαρχε μιας που είστε και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, κάντε κάτι με τα κείμενα που δημοσιεύετε γιατί βρίθουν ορθογραφικών και συντακτικών λαθών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσιογραφική Αλητεία!

Βγαίνει ο Δήμαρχος Κορίνθου και απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε υδροφόρες και ο μόνος Δήμος όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΚΑΙ που σπεύδει για βοήθεια είναι ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης.
Όπως το ίδιο έκανε 20 μέρες πριν που μόνοι μας σπεύσαμε στην Εύβοια. Όπως στη Μάνδρα, στο Μάτι και όπου χρειάστηκε βοήθεια τρέξαμε δίχως δεύτερη σκέψη. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος της ομάδας Δασοπυροπροστασίας Ελληνικού Αργυρούπολης που ίδρυσε το 2016 ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.
Η Δημοσιογράφικη Αλητεία με έδρα τον Άλιμο το χλεύασε πως τάχα έγινε για το εξοχικό του Δημάρχου που είναι 30 χιλιόμετρα μακριά από τη φωτιά. Δεν σεβάστηκαν τον κόπο και την αυτοθυσία της ομάδας που γράφει ιστορία όπου την καλέσουν με την ανιδιοτελή αυτοθυσία της. Αλητεία δίχως τέλος .
Θα πείτε στον Άλιμο που έχουν την εδρα τους και παίρνουν εντολές που να ξέρουν από τέτοιες ομάδες αυτά είναι ψιλά γράμματα . Εμείς ξέρουμε πως κατω τα χέρια από τους εθελοντές φύλακες του βουνού μας γιατί η Αλητεία σε εμάς δεν περνάει.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για την δημοσιογραφική σας αλητεία τι μπορεί να πει κανείς, χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο.
Οτι θα φτάνατε να συνδυάσετε την συνδρομή βοήθειας που ζήτησε ο Δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος από τον Δήμαρχο μας, με ότι μας έστειλε να προστατεύσουμε το εξοχικό σπίτι στον Κόρφο, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Η Μανδρα , το Μάτι, 2 φορές πρόσφατα η Εύβοια που προσφέραμε υπηρεσίες στους πληγεντες, έχει και εκεί εξοχικό ο Ιωάννης Κωνσταντάτος;
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας και η τεράστια προσφορά της Εθελοντικής μας Ομάδας δεν αμαυρώνεται με κατάπτιστα δημοσιεύματα.
Ούτε κύριοι σε διατεταγμένη αποστολή, αφήσαμε απροστάτευτη την Πόλη μας. Από τις τρεις υδροφόρες του Δήμου, έχουμε πάντα σε ετοιμότητα τις δύο και χωρίς να μειώσουμε σε τιποτα την επιφυλακή μας, στείλαμε την τρίτη υδροφορα μια ώρα από την Αθήνα.
Εσείς εκεί στον Άλιμο δείξτε μας τι κάνετε και πως προστατεύεται τους Δημότες σας και την Πόλη σας.
Πρέπει να ντρέπεστε που πουλάτε εξυπηρέτηση σε αυτόν που μόνο κακή αντιγραφή των πεπραγμένων του Κωνσταντάτου κάνει.
Όσο για τους Εθελοντές μας, κάτω τα χέρια σας.
Η ανιδιοτελή προσφορά τους είναι διαχρονική, τεράστια και καταξιωμένη στην συνείδηση των Δημοτών μας. Είναι ολόκληρος στρατός και τεράστιο κεφάλαιο προσφοράς για τον Δήμο μας.
Μακάρι να είχατε και εσείς, θα μιλάγατε αλλιώς.
Ντροπή σας.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΓΡΙΔΗΣ

Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει….
Ελεος πια όλα έχουν ένα όριο…. Θα έπρεπε να ντρέπεστε λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει….
Κοιτάτε τι γίνεται στο Δήμο σας????
Και αφήστε τους εθελοντές μας καθώς και τον Δήμαρχο μας Γιάννη Κωνσταντάτο με τους Αντιδήμαρχούς στο έργο μας!!!
Υ.Γ. Όπου και όποτε μας έχει ζητηθεί δεν έχουμε αρνηθεί την προσφορά μας!
Και βέβαια χωρίς κανάλια για να κάνουμε το αυτονόητο…
Όπως ελέγχους με Δημοτική Αστυνομία και τόσα άλλα….
Μπας έχουμε σπίτι στην Μάνδρα,στο Μάτι στην φωτιά στην Βάρη?????
Μα λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει…..
Ξεχνάτε όταν ερχόμασταν στις εκδηλώσεις καθώς και στα εγκαίνια τι λέγατε..
Ευτυχώς υπάρχει πολύ μεγάλο αρχείο και σε λίγο καιρό θα σας το υπενθυμίσουμε!
Και προπαντός κάτω τα χέρια από τους Εθελοντές μας.
Όλοι εμείς είμασταν εκεί στο Βουνό όλοι νύχτα. Εσείς που???? Στα κρεβάτια σας φυσικά….
Και κριτική από τον καναπέ……

Το εξοχικό του δημάρχου στον Κόρφο Κορινθίας που σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του, το απόκτησε πληρώνοντας 41.276,5 ευρώ. Θέλω και εγώ ένα τέτοιο δήμαρχε. Πολύ καλό deal έκανες!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.