Θλίψη για τον 50χρονο οδηγό delivery που σκοτώθηκε στη Βουλιαγμένη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 50χρονου οδηγού delivery που σκοτώθηκε χθες το βράδυ, στην οδό Πανός, στη Βουλιαγμένη, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει στο πεζοδρόμιο και να τραυματιστεί βαρύτατα, στο κεφάλι. Δυστυχώς δεν φορούσε κράνος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου μεταφέρθηκε, υπέκυψε στα τραύματα του.

Τον περασμένο Ιούνιο, στην οδό Ιάσωνος είχε σκοτωθεί ένας 29χρονος ντελιβεράς, όταν έπεσε πάνω του με το ΙΧ 87χρονος, ο οποίος τον άφησε αβοήθητο και εξαφανίστηκε.

Δείτε την ανάρτηση στο IloveVouliagmeni:

Ο καλός φίλος Νίκος από το Μαρόκο «έφυγε» χθες στα 50 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του οικογένεια, σύζυγο και έναν γιο, ο οποίος μάλιστα είναι φοιτητής και σπουδάζει στη σχολή εμποροπλοιάρχων.



Ο Νίκος ήταν πάντα πρόθυμος και εργατικός, βγάζοντας καθημερινά το μεροκάματο του σε γνωστό καφέ της Βουλιαγμένης, πολλές φορές κάνοντας και delivery για το μαγαζί που εργαζόταν.

Πάντα ευχάριστος και ευγενής, με τα αστεία του και τα ανέκδοτα του, είχε γίνει πολύ αγαπητός από φίλους και πελάτες.

Χθες βράδυ 31 Ιουλίου 2020 περίπου στις 22:30, ήταν γραφτό να φύγει από
την ζωή, όταν το μηχανάκι του για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, γλίστρησε στην οδό Πανός στο ύψος του ξενοδοχείου Vouliagmeni Suites, με αποτέλεσμα να βρεθεί χτυπημένος στο πεζοδρόμιο, με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία!

Δυστυχώς και παρόλες τις προσπάθειες των νοσηλευτών του ΕΚΑΒ που τον μετέφεραν στα επείγοντα του Ασκληπιείου, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, λόγω της εσωτερικής αιμορραγίας στο κεφάλι.

Εάν κάποιος είδε τις συνθήκες του δυστυχήματος και ήταν αυτόπτης μάρτυρας καλό θα είναι να ενημερώσει άμεσα το ΑΤ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Φωτό: Dimitris Maltezos‎ / Το Forum των 3Β)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.