Πάνω από 100 κλασικές μοτοσυκλέτες, ζωντανά κομμάτια της ιστορίας, έρχονται στον Άλιμο (VIDEO)




Αν θέλετε να δείτε από κοντά πως είναι μια μοτοσυκλέτα του 1926, αν θέλετε να ακούσετε τον ήχο μια αγωνιστικής μοτοσυκλέτας των 30s, αν θέλετε να θαυμάσετε από κοντά μοτοσυκλέτες που έχουν βρεθεί μέσα σε μεγάλα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας και είναι ακόμα και σήμερα λειτουργικές, τότε σας περιμένουμε στον παραλιακό πεζόδρομο Αλίμου (μπροστά απο την καφετέρια Penarrubia) στις 06/9 απο τις 14.30 μέχρι το βράδυ.

O δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, διοργανώνουν μια Κυριακή για τους λάτρεις της κλασικής μοτοσυκλέτας, της ιστορίας, αλλά και της καλής rock μουσικής. Πάνω από 100 κλασικές μοτοσυκλέτες, ζωντανά κομμάτια της ιστορίας με χρονολογίες από το 1926, θα είναι παρατεταγμένες να τις θαυμάσετε, να ακούσετε τους κινητήρες τους αλλά και να δείτε από κοντά το μεράκι των ανθρώπων που τις επαναφέρουν στην ζωή!

Σας περιμένουμε λοιπόν στο παραλιακό πεζόδρομο Αλίμου, σε μια Κυριακή γεμάτη Rock ‘n’ roll μουσική, κλασικές μοτοσυκλέτες με πολλά events & happenings, τηρώντας πάντα τους απαραίτητους κανόνες προστασίας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.