Παλαιό Φάληρο: Η απαγωγή του Ποσειδώνα




Ο Ποσειδώνας ζει κάπου 8 χρόνια στον Μπάτη και ποτέ δεν έχει απομακρυνθεί από αυτόν. Πριν μια βδομάδα, μαζί με τον Ερμή τον γιό του, έγινε πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου που πήρε διαστάσεις. Γάβγισαν κάποιον άνθρωπο που φοβόταν τα σκυλιά, έγινε καταγγελία στον Δήμο Π. Φαλήρου και δημιουργήθηκε ο γνωστός προβληματισμός ….. Αυτή τη φορά η τάση ήταν στο να χωριστούν ο Ερμής κι ο Ποσειδώνας. Σε λίγες μέρες ήρθε η εξαφάνιση του Ποσειδώνα, που βύθισε σε θλίψη κι αγωνία όλους τους φίλους που φαίνεται είναι πολλοί, εκατοντάδες, από όλη την Αθήνα. Αν κρίνουμε τουλάχιστον από την άμεση ανταπόκριση στην αγγελία μας. Μια μέρα μετά την δημοσίευσή μας ήρθαν φωτογραφίες από το Μοσχάτο, την Καλλιθέα και πληροφορίες από διάφορα άλλα σημεία…..

ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.

Δεν θα γράψουμε τα γνωστά περί νόμων και ποινών που λέμε συνήθως. Το σκυλί και όλα τα άλλα της παραλίας, είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτώνονται σιτίζονται, παρακολουθούνται ιατρικά και φροντίζονται όχι μόνο από μέλη μας, αλλά κι από πολλούς φίλους που συχνάζουν στην παραλία. Δεν είναι επουδενί επιθετικά. Αν ενοχλήσουν κάποια φορά ενημερώστε μας για να το φροντίσουμε.

Ο Ποσειδώνας, ο Ερμής του Μπάτη και ο Μπετόβεν του ΕΔΕΜ, είναι οι τελευταίοι εναπομείναντες μασκότ της Φαληριώτικης παραλίας. Σταθερά συντροφάκια μας, στις ανέμελες και όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει εκεί. Ας τους προστατέψουμε. (Πηγή: Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.