O Aνδρέας Κονδύλης στον ΑΝΤ1: Θα μοιράσουμε μάσκες σε μαθητές και καθηγητές (VIDEO)




Μάσκες σε μαθητές και καθηγητές θα μοιράσει ο Δήμος Αλίμου, στις 7 Σεπτεμβρίου που θα ανοίξουν με το καλό τα σχολεία. Οι εργασίες από το Τμήμα Καθαριότητας και το Τμήμα Πρασίνου προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς, ώστε όλες οι σχολικές μονάδες να είναι καθαρές, ασφαλείς υγειονομικά και πανέτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Δείτε τι είπε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης:

“Ετοιμαζόμαστε εντατικά, πλένουμε, καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε εσωτερικά όλα τα κτίρια, ήταν κάτι που το κάναμε όταν τέλειωσαν τα σχολεία, τώρα έχουμε την εμπειρία και τα νέα δεδομένα. Θα προμηθεύσουμε όλα τα παιδιά με μάσκες πολλαπλών χρήσεων, σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις ηλικίες, για να τους θυμίσουμε ότι πρέπει μέσα στην τάξη, εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους.

Εκτός από τα παιδιά θα λάβουν από δύο μάσκες και οι εκπαιδευτικοί. Είναι μια χρονιά που θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, θα είμαστε διαρκώς κοντά τους με απολυμάνσεις, αντισηπτικά και όλα τα μέσα ατομικής προστασίας. Ακολουθούμε το πρωτόκολλο που είχαμε το προηγούμενο διάστημα, αν η κυβέρνηση εξαγγείλει επιπρόσθετα μέτρα προστασίας στις 24 Αυγούστου, θα τα εφαρμόσουμε”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.