Καραντίνα σε γηροκομείο στο Μοσχάτο
Σε καραντίνα τέθηκε ιδιωτικό γηροκομείο στο Μοσχάτο, καθώς 28χρονη εργαζόμενη σε αυτό βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια βρισκόταν την Παρασκευή στην εργασία της, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και διαπιστώθηκε ότι είχε χαμηλό πυρετό. Άμεσα μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε τεστ, και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Την αμέσως επόμενη μέρα, η 28χρονη ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του τεστ, που έδειξαν ότι ήταν θετική στη νόσο Covid-19. Άμεσα ενημέρωσε τον οίκο ευγηρίας, όπου εργάζεται, και εξίσου άμεσα εφαρμόστηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, με τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων να μπαίνει σε καραντίνα -δεν μαπίνει και δεν βγαίνει κανένας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα εργαζόταν αποκλειστικά στον 1ο όροφο του γηροκομείου, που φιλοξενεί 17 ηλικιωμένους, ενώ συνολικά στη δομή βρίσκονται 67 φιλοξενούμενοι και 35 άτομα προσωπικό. Ειδικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα, στον οίκο ευγηρίας, προκειμένου να κάνει τεστ σε όλους τους προαναφερθέντες. Μέχρι στιγμής, κανείς τους δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.