Η Ακαδημία της Valencia C.F. στη Βάρη (VIDEO)




Η Ακαδημία της Valencia C.F. στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα!

Μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Ισπανίας, με σημαντικές διακρίσεις και 101 χρόνια λειτουργίας, ξεκινά από το Σεπτέμβρη στο Fous de Foot στη Βάρη, τα «φυτώριά» της στην Ελλάδα!

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο τηλέφωνο: 2108970630 ή στείλτε email: [email protected]



Στόχος μας η καλύτερη και ποιοτικότερη προπόνηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη βελτίωσή τους και την καλύτερη εξέλιξή τους κατά την διάρκεια εκπαίδευσής τους στη σχολή μας.

Τα «φυτώρια» της Valencia C.F. γνωστά ως «Πατέρνα», είναι μια από τις διασημότερες και πιο παραγωγικές ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο, εξάγοντας πολλούς και μάλιστα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως:

David Silva, Jordi Alba, Juan Bernat Velasco, Jose Luis Gaye, Paco Alcacer, Raul Albiol, Miguel Angel Angulo, Gaizka Mendieta.

Η Βαλένθια έχει σχεδιάσει και οργανώσει , ένα ποδοσφαιρικό σχολείο, ένα δομημένο πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εξέλιξης παιδιών από 4 έως 18 ετών, για αγόρια και κορίτσια

H Valencia CF Academy Greece έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.

Το προπονητικό μας πρόγραμμα θα είναι ταυτόσημο με την προπονητική μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια:

                                                            ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και ποιοτική Ακαδημία με πρότυπο την Ακαδημία της Valencia CF. Η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας μέσα από το ποδόσφαιρο.

Να δημιουργήσουμε νέους και υγιείς φιλάθλους μέσα από την Ακαδημία, να φέρουμε οικογένειες και παιδιά στην ακαδημία μας,

Να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ακολουθήσουν το Valencia CF International Pathway, να παίξουν στην Βαλένθια ή σε ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, να τους προετοιμάσουμε για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα.

Να συμμετάσχουμε σε ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις με διεθνή και πανελλήνιο χαρακτήρα (Σεμινάρια, Προπονητικά Camp, Καλοκαιρινά Προγράμματα, κ.α.) στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία της Valencia CF και στο δίκτυο των Σχολών της.

Η Ακαδημία να είναι υγιής διοικητικά και οικονομικά.

Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη παρέα των σχολών ποδοσφαίρου της Βαλένθια μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.