Γλυφάδα: Αγνώριστη η οδός Κρήτης, σας περιμένει για βόλτα και ποδήλατο (VIDEO)




Η οδός Κρήτης, πλάι στο ρέμα της Ευρυάλης, δεν είναι απλώς ένας δρόμος της Γλυφάδας ! Είναι η απαρχή της μεταμόρφωσης μιας ολόκληρης γειτονιάς. “Μία ακόμα ανάπλαση ολοκληρώνεται, ένας ακόμα χώρος για περίπατο και ποδήλατο παραδίδεται στην πόλη μας: Η οδός Κρήτης, πλάι στο ρέμα της Ευρυάλης, έχει πλέον νέο υπέροχο πεζοδρόμιο, καινούργιο οδόστρωμα, φώτα LED τελευταίας γενιάς, καινούργια δέντρα και καθιστικά και προσφέρει μια ιδανική αφορμή για να απολαύσετε τη βραδινή σας βόλτα.

Το έργο συνεχίζεται και προοδευτικά θα αποτελέσει μια μεγάλη ενότητα, συναντώντας τον πεζόδρομο περιμετρικά του Γκολφ”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που προσκαλεί τους κατοίκους της πόλης για μια “βόλτα θερινής νυκτός” στην ολοκαίνουργια οδό Κρήτης και υπογραμμίζει ότι:
“Η ζωή μας στη Γλυφάδα αλλάζει με έργα”.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Αγνώριστη η οδός Κρήτης, σας περιμένει για βόλτα και ποδήλατο (VIDEO)

  • 20/08/2020 at 12:41 μμ
    Permalink

    Μπράβο. Αλλά στην Παπανδρέου απέναντι από την Ευδαπ γιατί δεν τελείωσαν τα έργα; Εμείς τι ακριβώς είμαστε; Να αναπνέουμε την βρώμα των σκύλων; Υγειονομικό υπάρχει; Ή να σκεφτώ ότι το ξέρουν αλλά δυσκολεύομαι να κάνουν αυτά που πρέπει; Υπεύθυνοι υπάρχουν; Και αν υπάρχουν που είναι;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.