Aργυρούπολη: 49χρονη έστησε απάτη χρησιμοποιώντας το όνομα της Κάρμεν Ρουγγέρη




Την δεινή θέση των καλλιτεχνών, οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία αυτών που πληρώνουν βαριά την κρίση από τον κορωνοϊό, εκμεταλλεύτηκε μια 49χρονη Ελληνίδα υπήκοος, η οποία είχε στήσει «επιχείρηση» στο Ιντερνετ και τους εξαπατούσε με το πρόσχημα παροχής εργασίας.

Η 49χρονη συνελήφθη στην Αργυρούπολη, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση και παροχή ψευδών στοιχείων.

Μάλιστα, η αγγελία αφορούσε παράσταση που υποτίθεται ότι σκηνοθετούσε η Κάρμεν Ρουγγέρη. Οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να δώσουν το ποσό των 70 ευρώ, προκειμένου να συμμετέχουν σε ανύπαρκτες ακροάσεις. Την 49χρονη γυναίκα κατήγγειλε μια νεαρή ηθοποιός από την Πολωνία, η οποία έπεσε θύμα της απάτης και αφού της μπήκαν υποψίες. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και η εν λόγω γυναίκα συνελήφθη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στον ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Με ρώτησαν αν ετοιμάζω κάποιο έργο που λέγεται “Η Ωραία Κοιμωμένη” και αν ψάχνω για ηθοποιούς. Τους απάντησα “Οχι”. “Υπάρχει μια αγγελία και μας το έχουν καταγγείλει αυτή τη στιγμή και μάλιστα παίρνουν και χρήματα από αυτούς που κάνουν ακρόαση”, μου είπαν», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.



Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η συλληφθείσα, μέσω αγγελίας που είχε δημοσιεύσει σε ιστότοπο, εξαπατούσε καλλιτέχνες με το πρόσχημα παροχής εργασίας, πείθοντάς τους να της καταβάλλουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να επιλεγούν και εργαστούν σε δήθεν μελλοντικές θεατρικές παραστάσεις γνωστών σκηνοθετών – παραγωγών.

Η παράνομη δράση της αποκαλύφθηκε από άνεργη ηθοποιό, η οποία είδε την αγγελία, σύμφωνα με την οποία γνωστός θίασος ζητούσε ηθοποιούς για θεατρική παράσταση και όταν τηλεφώνησε της ζήτησαν 70 ευρώ ως δήθεν τέλος συμμετοχής σε σύλλογο διοργάνωσης παράστασης.

Η ηθοποιός όμως τηλεφώνησε και στην υπεύθυνη του θιάσου, η οποία την πληροφόρησε ότι δεν είχε βάλει καμία τέτοια αγγελία.

Αμέσως η καλλιτέχνιδα ειδοποίησε την αστυνομία και η 49χρονη συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το προσημειωμένο ποσό των 70 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και έγγραφο – αίτηση, που σχετίζεται με τον τρόπο δράσης της.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. (Πηγή: ΑΠΕ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.