Αποστομωτική απάντηση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη στα ψέματα Κωνσταντάτου




Δυστυχώς για ακόμα μία φορά γίναμε μάρτυρες της επίθεσης λάσπης και ψεμάτων που δέχεται ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης από το Δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο. Αυτές οι «τοξικές» ενέργειες για την πολιτική ζωή του τόπου μας, που οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα, είναι συχνές από τον κ. Κωνσταντάτο και την παράταξή του, ο οποίος κάθε φορά λαμβάνει τις στοιχειοθετημένες με πραγματικά δεδομένα και γεγονότα απαντήσεις του κ. Κονδύλη.

Η απαράδεκτη επίθεση αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε μέσω του δημοτικού συμβούλου του κ. Κωνσταντάντου, Θανάση Καλύβα, ο οποίος στην ομάδα του facebook «Αγαπώ τον Άλιμο» ανάρτησε μικρό κείμενο τριών θεμάτων, καταφέρνοντας το απίθανο: να λέει και στα τρία θέματα ψέματα!

Στην ανάρτηση του ο κ. Καλύβας επινόησε φανταστικές δηλώσεις του Δημάρχου Αλίμου και έγραψε «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό, το νεκροταφείο του Αλίμου στην Αργυρούπολη, η μεταφόρτωση του Αλίμου στην Γλυφάδα», ενώ φρόντισε να δείξει την οργή του, σκίζοντας (προφανώς) τα ιμάτια του, γράφοντας στο τέλος του κειμένου του «….. Τί άλλο θα ακούσουμε;».

Όμως ο σοφός λαός μας λέει «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται» και έτσι όπως ήταν φυσικό η αποστομωτική απάντηση του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη ήταν άμεση και με σύμμαχο την αλήθεια κατέρριψε τις ανακρίβειες και τα ψέματα του κ. Καλύβα.



Ο Δήμαρχος Αλίμου έγραψε:

«Κύριε Θανάση Καλύβα είναι λυπηρό να είστε γείτονες, συνάδελφοι αιρετοί στην Αργυρούπολη και να διαδίδετε τόσα ψέματα με τόσο μένος εις βάρος του Αλίμου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας:

– Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά είναι προγραμματισμένο εξαρχής να μεταφερθούν μέσα στο Μητροπολιτικό Πάρκο.

– Το διαδημοτικό κοιμητήριο Αλίμου-Ηλιούπολης χωροθετείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εντός Ηλιούπολης, καμία σχέση με Αργυρούπολη.

– Ο Άλιμος διαθέτει δικό του σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καμία σχέση με Γλυφάδα.

Σταματήστε να εκτίθεστε, να συμπεριφέρεστε απρέπως και να διαδίδετε ψέματα».

Δυστυχώς γνωρίζουμε καλά ότι οι συνεχείς επιθέσεις από τον κ. Κωνσταντάτο εναντίον της Δημοτικής Αρχής και επί της ουσίας όλων των πολιτών του Αλίμου θα συνεχιστούν, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι ο Δήμαρχος Αλίμου θα είναι πάντα εκεί για να αποκαθιστά την αλήθεια. Απλά αναρωτιόμαστε: ο κατηφορικός δρόμος που έχει επιλέξει εδώ και καιρό ο κ. Κωνσταντάτος νομίζει ότι θα τον οδηγήσει κάπου αλλού εκτός από την πλήρη απαξίωση και απομόνωση; Νομίζει ότι κάνει καλό στην πόλη του ή στον ίδιον;

Πάντως, τον Άλιμο δεν τον βλάπτουν, όσες επιθέσεις και αν κάνουν ο κ. Κωνσταντάτος και η ομάδα του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.