Προπονητικό Camp Κολύμβησης για αθλητές Τριάθλου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου




Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου (Μαρίνα Αλίμου) Δευτέρα 6 έως και Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Η Athens Triathlon Team μετά το τριήμερο προπονητικό camp στην ορεινή Κορινθία και στο πλαίσιο να βοηθηθούν περαιτέρω οι αθλητές να επανέλθουν άμεσα στο κολυμβητικό τους επίπεδο (όπως ήταν πριν την δίμηνη αποχή από πρόσβαση σε κολυμβητήρια) διοργανώνει ένα εντατικό bootcamp στα όρια του Δήμου Αλίμου με έμφαση στην κολύμβηση.

Το προπονητικό camp θα περιλάμβάνει καθημερινές προπονήσεις κολύμβησης – ταυτόχρονα με τις προπονήσεις τρεξίματος, ποδηλασίας και ενδυνάμωσης και ευλυγισίας- Δευτέρα έως και Σάββατο και θα εστιάσει σε θέματα τεχνικής λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες των κολυμβητικών αναγκών των τριαθλητών.

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας Γιάννης Ψαρέλης μας δήλωσε σχετικά:



“Αυτό που συνέβη με την δίμηνη αποχή από την κολύμβηση ήταν πρωτόγνωρο και καλούμαστε προπονητικά να το αντιστρέψουμε με πολύ υπομονή και επικοινωνία με τους αθλητές.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τη διοίκηση του κολυμβητηρίου και ιδιαίτερα τον διευθυντή του κ. Γιάννη Αντωνάκη όχι μόνο για την κατανόηση των προπονητικών μας αναγκών και τη διάθεση των διαδρομών αλλά και για το γεγονός ότι έχουν επιτύχει να διατηρούν την εγκατάσταση σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλο τη διοίκηση και το προσωπικό.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τις περιόδους που θέλουμε να αυξήσουμε τα προπονητικά φορτία και οι αθλητές μας θα περνούν πολλές ώρες σε μία προπονητική εγκατάσταση οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στη διάθεσή τους για προπόνηση : Εξαιρετική ποιότητα νερού, καλά εκπαιδευμένο και ευγενικό προσωπικό τοσο στη γραμματεία όσο και στις δεξαμενές, υποδειγματική τήρηση των μάτρων υγιεινής αλλά χωρίς υπερβολές και μετάδοση άγχους, καθαρά αποδυτήρια, διαθέσιμος χώρος για προθέρμανση εκτός νερού, Μοντέρνα ηλεκτρονικά χρονόμετρα, διάθεση εξοπλισμού εκ μέρους του κολυμβητηρίου κλπ.

Οπως είναι γνωστό μαζί μας προπονούνται και αρκετοί ευρωπαίοι αθλητές, οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι με το κολυμβητήριο. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομάδα και την περιοχή μας ως ιδανικό περιβάλλον για προπόνηση τριαθλητών και από ότι φαίνεται με την κατανόηση και την βοήθεια των φορέων θα τα καταφέρουμε”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.