Παρουσίαση του βιβλίου του Λευκαδίτη δημοσιογράφου Ηλία Γεωργάκη
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδος και οι εκδόσεις FagottoBooks σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Λευκαδίτη δημοσιογράφου-συγγραφέα ΗΛΙΑ Π. ΓΕΩΡΓΑΚΗ, με τίτλο : “Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑ”, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 στις 8.30μμ , στο κηποθέατρο “Αγγελος Σικελιανός” στην πόλη της Λευκάδας.

Παρουσιάζουν οι: Πάνος Σόμπολος, δημοσιογράφος-συγγραφέας (πρ. πρόεδρος ΕΣΗΕΑ), Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη (δημοσιογράφος-συγγραφέας).

Συντονίζει η Άννα Κανδύλη, δημοσιογράφος.

Αποσπάσματα του βιβλίου και ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Ηλίας Λογοθέτης, Μαρία Ζαχαρή και Δημήτρης Ζακυνθινός.Θα τραγουδήσει η “Αγιομαυρίτικη Παρέα”.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ 2645022620(Πνευματικό Κέντρο)

ΥΓ Το βιβλίο περιλαμβάνει- μετα από πολύχρονη έρευνα του συγγραφέα – σπαρταριστές φάρσες των κατοίκων της πόλης, παρατσούκλια (παρωνύμια), ένα μεγάλο οδοιπορικό στο νησί με ιστορικές και λαογραφικές αναφορές, τα τοπικά ήθη και έθιμα, αφιερώματα στο λευκαδίτικο γλωσσικό ιδίωμα, στο Καρσάνικο κέντημα, στον Λευκάδιο Χέρν, στη Λευκαδίτικη κουζίνα, στα τοπικά παραδοσιακά προιoντα, στην ιστορία του Λευκαδίτικου κρασιού, σπάνιες παλιές φωτογραφίες κ.α.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.