Νέο παραλήρημα για Κωνσταντάτο από δημοτικό σύμβουλο: Είσαι Πλανητάρχης!
Και καλά να τον αποκαλεί “Πλανητάρχη” ένας «θερμόαιμος» ψηφοφόρος, αλλά κοτζάμ δημοτικός σύμβουλος, αυτό μας ξεπερνάει. Θωμάς Κατσαγώνης – δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού- Αργυρούπολης στο facebook για την ανάρτηση Κωνσταντάτου για τις εργασίες στο πρώην αεροδρόμιο: Είσαι παντού!! Πλανητάρχης!! Τα σχόλια είναι περιττά…

Από την ομιλία του πρωθυπουργού: Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους τρεις Δημάρχους των όμορων Δήμων, οι οποίοι και αυτοί έβαλαν τη δικιά τους σφραγίδα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο πού βρισκόμαστε σήμερα.


Aνδρέας Κονδύλης: Χρυσή εποχή για τον Δήμο Αλίμου με έργα 24 εκατομμυρίων ευρώ
Δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός που ευχαρίστησε δημόσια και τους “κακούς” δημάρχους του Αλίμου και της Γλυφάδας που σύμφωνα με το σύστημα Κωνσταντάτου πολεμούσαν την επένδυση, έκανε λάθος; Εκεί στην Ενωμένη Πόλη βάλθηκαν να ξεπεράσουν και τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Νέο παραλήρημα για Κωνσταντάτο από δημοτικό σύμβουλο: Είσαι Πλανητάρχης!

  • 04/07/2020 at 9:06 μμ
    Permalink

    Μπράβο για το έργο. Αλλά θα έπρεπε δεν ξέρω πως να κοιτάξουν 1 άστεγο και ίσως 2 ακόμα που θα βρεθούν στους δρόμους. Ούτε εκεί έπρεπε να μένει κάποιος αλλά δυστυχώς όταν δεν έχεις άλλη επιλογή τι να κάνεις. Το κράτοςπρόνοιας που είναι; έχασε τον δρόμο; Και στο κάτω κάτω αυτοί όλοι έχουν τα λεφτά. Μακάρι να είχα τόσα πολλά. Κάτι θα έκανα αν θα ήθελα να ονομάζομαι άνθρωπος. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X