Νέο παραλήρημα για Κωνσταντάτο από δημοτικό σύμβουλο: Είσαι Πλανητάρχης!




Και καλά να τον αποκαλεί “Πλανητάρχη” ένας «θερμόαιμος» ψηφοφόρος, αλλά κοτζάμ δημοτικός σύμβουλος, αυτό μας ξεπερνάει. Θωμάς Κατσαγώνης – δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού- Αργυρούπολης στο facebook για την ανάρτηση Κωνσταντάτου για τις εργασίες στο πρώην αεροδρόμιο: Είσαι παντού!! Πλανητάρχης!! Τα σχόλια είναι περιττά…

Από την ομιλία του πρωθυπουργού: Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους τρεις Δημάρχους των όμορων Δήμων, οι οποίοι και αυτοί έβαλαν τη δικιά τους σφραγίδα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο πού βρισκόμαστε σήμερα.

Δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός που ευχαρίστησε δημόσια και τους “κακούς” δημάρχους του Αλίμου και της Γλυφάδας που σύμφωνα με το σύστημα Κωνσταντάτου πολεμούσαν την επένδυση, έκανε λάθος; Εκεί στην Ενωμένη Πόλη βάλθηκαν να ξεπεράσουν και τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα!



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Νέο παραλήρημα για Κωνσταντάτο από δημοτικό σύμβουλο: Είσαι Πλανητάρχης!

  • 04/07/2020 at 9:06 μμ
    Permalink

    Μπράβο για το έργο. Αλλά θα έπρεπε δεν ξέρω πως να κοιτάξουν 1 άστεγο και ίσως 2 ακόμα που θα βρεθούν στους δρόμους. Ούτε εκεί έπρεπε να μένει κάποιος αλλά δυστυχώς όταν δεν έχεις άλλη επιλογή τι να κάνεις. Το κράτοςπρόνοιας που είναι; έχασε τον δρόμο; Και στο κάτω κάτω αυτοί όλοι έχουν τα λεφτά. Μακάρι να είχα τόσα πολλά. Κάτι θα έκανα αν θα ήθελα να ονομάζομαι άνθρωπος. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.