Νέα Σμύρνη: Έναρξη Λειτουργίας Δομής Κέντρου Φυσικοθεραπείας


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας δομής Κέντρου Φυσικοθεραπείας για κατοίκους ή δημότες Νέας Σμύρνης, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νέας Σμύρνης ή ανασφάλιστοι.

Οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, σε συνεργασία με τις ειδικότητες των ιατρών στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη, διατήρηση και αποκατάσταση της κίνησης και της λειτουργικότητας προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών.


Σε όλο τον κόσμο ταξιδεύουν οι εικόνες από τον Άλιμο – Δηλώσεις Κονδύλη σε Reuters και Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (VIDEO) – notia.gr
O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νότης Γιατζίδης δήλωσε σχετικά: “Ήταν μέλημά μας εδώ και καιρό και χαιρόμαστε που ξεκινά πάλι η παροχή αυτή στους δημότες μας”.
Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο ισόγειο της οδού Αδριανουπόλεως 18, Νέα Σμύρνη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του Δήμου 213 2025 948 – 213 2025 882 και στα e-mail: ekariampa@neasmyrni.gr, kpns@neasmyrni.gr.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X