Μετά τη Λιντς, ποιες; Τα σενάρια ανόδου και play offs




Aρχισε να θυμίζει… Ελλάδα η αγγλική EFL Championship με όσα γίνονται φέτος, όπου αρκετά θα κριθούν όχι απόψε, που πέφτει η αυλαία πριν τα play offs, αλλά στα δικαστήρια και στις ενστάσεις. Με τα νυν δεδομένα πέφτουν Χαλ, Μπάρνσλι και Λούτον ή Τσάρλτον ωστόσο στις 31 Ιουλίου πιθανότατα θα τη γλιτώσει η 22η της βαθμολογίας καθώς η Γουίγκαν αναμένει το αποτέλεσμα της ένστασης για την αφαίρεση 12 βαθμών επειδή μπήκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Αρα, χωρίς τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής, πέφτει… προτελευταία.

Παράλληλα δύο ιστορικά clubs όπως η Ντέρμπι Κάουντι και η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, κινδυνεύουν επίσης με μεγάλη αφαίρεση βαθμών επειδή, για να βγει θετικός ο ισολογισμός του οικονομικού έτους 2017-18, τι έκαναν; Πούλησαν τα γήπεδά τους («Πράιντ Παρκ» και «Χίλσμπορο» αντίστοιχα) στους… ιδιοκτήτες τους. Και η EFL προβλέπει ως 21 βαθμούς αφαίρεση σε τέτοιες παραβάσεις, άρα κινδυνεύουν εξίσου με… φούντο στη League One.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, θέλει παραπάνω μελέτη και πολύ παραπάνω προσοχή προτού ποντάρεις απόψε στην τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, οι αναλύσεις ανά αγώνα του Foxbet σας προσφέρουν στο… πιάτο κίνητρα, νέα, φόρμα, απουσίες.

Κρίνονται πολλά για άνοδο, play offs και παραμονή από το Μπρέντφορντ – Μπάρνσλι. Η Μπρέντφορντ έχει 81 β. και είναι στην 3η θέση, κινδυνεύει να βγει 4η από τη Φούλαμ (80 β.) αλλά μπορεί να προσπεράσει τη Γουέστ Μπρομ (82 β.) και να ανέβει απευθείας! Η Μπάρνσλι είναι προτελευταία και για να σωθεί θέλει όχι μόνο νίκη στο αλλά παράλληλα ήττα της Τσάρλτον και να μη νικήσουν ούτε η Λούτον ούτε η Γουίγκαν. Κομμάτι απίθανο.



Σε άλλα προγνωστικά οπαπ η Φούλαμ ακόμη κι αν νικήσει στη Γουίγκαν, πιθανώς να μείνει 4η και θα περιμένει Φόρεστ ή Κάρντιφ (ή μήπως… Σουόνσι) στα play offs. Και δεν έχει ηττηθεί ποτέ (8-10-0) από τη Γουίγκαν, αλλά με… πολύ ισοπαλία (2-7-0) στα ματς εκεί, έξω από το Μάντσεστερ, παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Κι

Στο «Σίτι Γκράουντ» του Νότιγχαμ η ντεφορμέ (0-3-2) Φόρεστ, που έχασε ως και από την Μπάρνσλι, υποδέχεται τη Στόουκ και της αρκεί απλά ο βαθμός για να μπει στα play offs ενάντια σε μια ομάδα που… έσπασε το σερί οκτώ νικών της Μπρέντφορντ και «καθάρισε» την παραμονή. Αδιάφορη, άρα επικίνδυνη.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.