Γκρεμίστηκε το παλαιό Sirocco στην παραλία Γλυφάδας




Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά στο παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας, που θα γίνει σύντομα αγνώριστο. Μέσα σε δύο χρόνια αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί η ανάπλαση που τα καταστήσει την πόλη μας ναυαρχίδα της Αττικής Ριβιέρας.

“Άλλο ένα άσχημο σημείο της παραλίας μας που μας στενοχωρούσε, ανήκει πια στο παρελθόν.
Το παράπηγμα που στέγαζε το παλαιό Sirocco, όπως βλέπετε δεν υπάρχει πλέον.

Η απλή λαϊκή σοφία λέει ότι δεν μπορείς να χτίσεις αν πρώτα δεν γκρεμίσεις. Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα μεγάλο έργο αν δεν ξεκινήσεις από την αρχή.

Κι αυτό κάνουμε: Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας έχει ήδη δρομολογηθεί, μετά από πάρα πολλή και μεθοδική δουλειά και προγραμματισμό ετών.



Πρώτα όμως απομακρύνουμε με πολλή και μεθοδική δουλειά τις “ασχήμιες” δεκαετιών και αποδίδουμε σύντομα στους πολίτες καινούργιους χώρους, ανοιχτούς και ελεύθερους, φιλικούς σε συμπολίτες μας κάθε ηλικίας. Συνεχίζουμε”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα γίνει η παραλία της Γλυφάδας – Ξεκινά το εμβληματικό έργο ανάπλασης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γκρεμίστηκε το παλαιό Sirocco στην παραλία Γλυφάδας

  • 06/07/2020 at 9:21 μμ
    Permalink

    Απέναντι από την ΕΥΔΑΠ στην Παπανδρέου τι θα γίνει; Θα μας μείνει η τουαλέτα των σκύλων; τότε τι έβγαλαν τις τουαλέτες που ειχε τοποθετήσει ο δήμαρχος Κοκκορης; όχι ότι έπρεπε αλλά μην μας κοροϊδεύουν. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτη την περιοχή. Κρίμα. Άλλη εντύπωση είχα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.