Φτωχότερος ο Πανιώνιος – Ο Θανάσης Ιντζόγλου “έφυγε” για την “κυανέρυθρη” παρέα του παραδείσου




Στο πένθος βυθίστηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του Θανάση Ιντζόγλου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο Θανάσης Ιντζόγλου ήταν παίκτης των Νεοσμυρνιωτών από το 1962 έως το 1976, ενώ αγωνίστηκε στη Χαλκηδόνα και την Κόρινθο. Ήταν στέλεχος της πιθανότατα καλύτερης ομάδας των Νεοσμυρνιωτών, αυτής του 1970-71, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 83 βαθμούς.

Επίσης, ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το βαλκανικό Κύπελλο το 1971, όπως και την πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης την ίδια χρονιά.

Η ανακοίνωση των Πανθηρων:

“Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου από το 1962 έως το 1976. Μια ακόμα τεράστια σημαία του Πανιωνίου, αναχώρησε για τους ουρανούς.
Βασικό στέλεχος της καλύτερης ομάδας όλων των εποχών του Ιστορικού (1970-71) που τερμάτισε 2η (83 βαθμούς, 21 νίκες, 7 ισοπαλίες, 6 ήττες) στο πρωτάθλημα η οποία (σύμφωνα με την σύσσωμη γνώμη και των αντιπάλων της εποχής) άξιζε την πρωτιά (και δεν την πήρε για άλλους λόγους, βλέπε χούντα και κυρά δέσποινα).



Ο Θανάσης ήταν επίσης στην ομάδα που έφερε το ένα και μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο του Συλλόγου μας, το βαλκανικό κύπελλο του 1971 (με αντίπαλο την αλβανική Μπέσα) αλλά και την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας επί ισπανικής (Ατλέτικο Μαδρίτης), την ίδια χρονιά.

Καλο ταξίδι μεγάλε Θανάση, το άστρο σου θα λάμπει πάντα, οδηγός όλων εκείνων που επιλέγουν τον Πανιώνιο ως ομάδα για τα ιδανικά και τις αξίες της.”

Να αναφέρουμε ότι η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα  στις 13:30, στο 3ο κοιμητήριο Νίκαιας.

Καλο ταξιδι μεγάλε Θανάση…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.