Δήμος Αλίμου: Και τα Σάββατα η παραλαβή των συλλεκτικών καρτών




Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι που δεν μπόρεσαν να παραλάβουν την “Κάρτα Δημότη” τις καθημερινές (9 πμ – 5 μμ), σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, τα επόμενα τρία Σάββατα θα γίνεται διανομή των καρτών από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο (Cine Άλιμος).

Κατά συνέπεια, τα Σάββατα 18/7, 25/7 & 1/8 και ώρες 10:00-14:00 σας περιμένει το προσωπικό του Δήμου στο Cine Άλιμος, για να σας εξυπηρετήσει και να σας παραδώσει τη νέα σας Κάρτα.

“Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και τη θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στη νέα, συλλεκτική, ψηφιακή “Κάρτα Δημότη”, με τα σπάνια έργα Τέχνης στην πίσω όψη της” τονίζει ο δήμαρχος.

Οι νέες Κάρτες θα είναι πλέον “συλλεκτικές”, για δύο λόγους:



Πρώτον, γιατί είναι νέας ψηφιακής τεχνολογίας (RFID) και θα τις “επαναφορτίζουμε” κάθε 4 έτη, χωρίς να χρειάζεται να τις αλλάζουμε.

Δεύτερον, γιατί στην πίσω όψη της κάθε Κάρτα κρύβει μία μικρή ‘έκπληξη’, καθώς καθεμία απεικονίζει και ένα διαφορετικό έργο τέχνης από την Πινακοθήκη του Δήμου Αλίμου. Τα περισσότερα έργα είναι του μεγάλου νεοέλληνα ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου και έχουν θέμα τη θάλασσα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.