Δάκρυα για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή, Χρήστου Κρημνιανιώτη
Σε πένθος έχει βυθιστεί η Χαλκιδική, από τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή, Χρήστου Κρημνιανιώτη, που έπαιζε στην Ελπίδα Πολυγύρου και έχασε τη μάχη με καρκίνο.

Τον άτυχο ποδοσφαιριστή «αποχαιρέτησαν» η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής και ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής

“Ο Πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Χρήστου Κρημνιανιώτη, ενός παιδιού μόλις 20 ετών το οποίο τίμησε με την παρουσία του το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.Συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος. Καλό Παράδεισο”.

Η ανακοίνωση από τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου έχει ως εξής:

“Με βαθιά θλίψη αλλά και συγκίνηση, αποχαιρετούμε τον φίλο μας Χρήστο Κρημνιανιώτη ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Θα παραμείνεις στην καρδιά μας και θα σε θυμόμαστε πάντοτε για το χαμόγελό σου και την ζεστασιά της ψυχής σου. Καλό ταξίδι. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέρφια.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελπίδα Πολυγύρου, αναφέροντας “Πένθος στην οικογένεια της Ελπίδας και της Νίκης. Τα λόγια περιττά όταν ένα παιδί με το χαμόγελο του Χρήστου φεύγει από κοντά μας. Συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μας στην οικογένειά του”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.