Cine Άλιμος: Όλες οι ταινίες που θα δούμε κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι




Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 θα προβληθεί στο Cine Άλιμος σε Αβάν – Πρεμιέρ το περίφημο ισπανικό θρίλερ «Οι Δολοφόνοι του Γκόγια», σε σκηνοθεσία Γκεράρντο Χερέρο.

Η ταινία δεν έκανε πρεμιέρα λόγω της πανδημίας και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο δημοτικό σινεμά του Αλίμου, πριν κυκλοφορήσει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο μετά από κράτηση θέσης. Οι σινεφίλ της πόλης μας μπορούν να κλείσουν θέσεις δωρεάν, τηλεφωνώντας στο 213 2008044 (κυρία Μαρία Λιαναντωνάκη), Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 – 19:00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω μέτρων και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης: 21:00



Ώρα έναρξης προβολής: 21:30

Χορηγοί επικοινωνίας: Rosebud 21, En Lefko 87.7

Ένας μυστηριώδης κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί την πλούσια τάξη της πόλης, επιλέγοντας τα θύματά του ανάμεσα σε συλλέκτες τέχνης και χρησιμοποιώντας το σώμα τους για να αναπαραγάγει σκηνές από μια διάσημη σειρά πινάκων του Γκόγια. Η Κάρμεν, μια βετεράνος ντετέκτιβ που έχει βαρεθεί τη ζωή της και η Εύα, η νεαρή και ιδεαλιστική βοηθός της, πρέπει να κυνηγήσουν τον προσεκτικό δολοφόνο που δεν αφήνει ίχνη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.