Ανδρέας Κονδύλης: Κάνετε περήφανο τον Άλιμο και τη χώρα – Οι Ολυμπιονίκες στη νέα τους στέγη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου ο αγιασμός εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων, του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών – ENOA στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’, παλιός κωπηλάτης, αναγορεύτηκε επίτιμο μέλος του ομίλου, ενώ πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση του ΕΝΟΑ με τον Αθλητικό σύλλογο “Η Δημητριάς” της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού Βόλου. Ο πρόεδρος του ομίλου, Ρότζερ Γκάττ, στην ομιλία του ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη για τις προσπάθειες που κατέβαλε, ώστε να βρει ο σύλλογος των Ολυμπιονικών νέα στέγη.

“Eύχομαι να μακροημερεύσετε στην νέα σας έδρα και θα σας στηρίξουμε όλοι για αυτό, σήμερα έχουμε πολύ χαρά, ελπίδα και πολλές προσδοκίες για το μέλλον, ανακούφιση αλλά και ταυτόχρονα είμαστε υπερήφανοι” είπε στην ομιλία του ο δήμαρχος Αλίμου.

“Διορθώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, από την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλους του εμπλεκόμενους φορείς, ένα μεγάλο λάθος που είχε και μια ηθική διάσταση γιατί η προηγούμενη έδρα σας ήταν ένα χώρος που σας είχε παραχωρηθεί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του κράτους για την προσφορά σας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε εσάς κύριε πρόεδρε και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο γιατί είχατε και έχετε πίστη και υπομονή και δείξατε ότι όποιος ξέρει να αγωνίζεται και έχει αθλητικά ιδεώδη, στο τέλος μπορεί να δικαιωθεί. Θα είμαστε όλοι στο πλευρό σας, τα καλύτερα είναι μπροστά. Κάνετε περήφανο τον Άλιμο τη νότια Αθήνα και τη χώρα¨.



Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Μητροπολιτης Γλυφαδας κ. Αντώνιος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και Γεν Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αλεξοπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Φαλιέρος, ο Πρόεδρος του ΣΑΕ Κώστας Μιχαηλίδης, ο αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Ιωάννης Μωυσίδης και η Πρόεδρος του ΕΑΚΝ Μερόπη Μοσχογιάννη και οι Ολυμπιονίκες, Χρύσα Μπισκιτζή, Βασίλης Πολύμερος, Σπύρος Γιάνναρος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.