Άγιος Δημήτριος: Πολίτες σταμάτησαν τα έργα στο ρέμα της Πικροδάφνης (VIDEO)




Πολίτες σταμάτησαν τις εργασίες που είχαν ξεκινήσει σήμερα το πρωί, στο ρέμα της Πικροδάφνης, στον Άγιο Δημήτριο. Δείτε τι αναφέρουν στις ομάδες που έχουν δημιουργήσει (Δίκτυο Πολιτών για τη διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης/ Πολίτες υπέρ των Ρεμάτων/Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (Κι.Π.Η)

Αποχώρηση του γεωτρύπανου από την κοίτη της Πικροδάφνης μετά από επέμβαση των πολιτών. Οι εργασίες δεν είχαν άδεια (όπως συνήθως) και βασίζονταν στην αλαζονεία της Διοίκησης ότι μπορεί να παρεμβαίνει όπου θέλει υποστηρίζοντας παλιές αμαρτίες από επιχώσεις και καταπατήσεις.

Σημερα στο ρεμα Πικροδαφνης στον Αγιο Δημητριο εκσκαφεας παίρνει δείγματα νερού για να τοποθετηθούν σαρζανετια, αφού ανοιξε μια λεωφόρο στο πρανές και την όχθη! Σταματάμε το έργο, ζητάμε την αδεια απο τον εργολάβο και επείγουσα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη… Εχουμε ξαναζητήσει αλλά μας αγνόησε, τώρα δεν θα αφήσουμε να μας αγνοήσει.

Ακόμα μια νίκη των πολιτών και των κινημάτων. Οι παράνομες εργασίες στην Πικροδάφνη σταμάτησαν. Τα μηχανήματα αποχώρησαν αφού δεν είχαν άδεια για ακόμα μια φορά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.