Ξεσπά ο Πετρούνιας για τον πλημμυρισμένο Άγιο Κοσμά: Νιώθω πραγματική θλίψη (VIDEO)




Αγανακτισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, τη στιγμή που προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών, δηλώνει ο έλληνας Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας.

Πρόκειται για εικόνες που προκαλούν εκνευρισμό σε όποιον τις αντικρίσει, αφού αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι, αντί η χώρα να βοηθάει εμπράκτως τους αθλητές που σηκώνουν τη σημαία της ψηλά στο υψηλότερο επίπεδο, τους βάζει συνεχώς νέα εμπόδια.

Ο Πετρούνιας ξεκίνησε επισήμως την προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο, λόγω των καιρικών συνθηκών δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Αυτό διότι η σκεπή του κλειστού προπονητηρίου δεν μπορεί να κρατήσει πλέον και ο ίδιος -όπως είναι λογικό- είναι έξαλλος.



Μπορεί , μαζί με τους προπονητές του, να συνεχίζει με κάθε τρόπο την προετοιμασία του, αλλά είναι λογικό η εικόνα αυτή των τελευταίο ημερών που είναι «ο κανόνας και όχι η εξαίρεση», σύμφωνα με τον ίδιο να προκαλεί θλίψη. (Πηγή: in.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.