Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 42χρονο σωφρονιστικό υπάλλήλο Κώστα Κουλακιώτη




Σοκ και θρήνος από τον τραγικό θάνατο του 42χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου Κώστα Κουλακιώτη από την Αγία Μαρίνα Στυλίδας.

Φθιώτιδα και Φωκίδα θρηνούν για το γελαστό παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού (στην διασταύρωση του πρώην μπαρ ice).

Ο Κώστας γεννήθηκε στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας το 1978 και τέλειωσε το λύκειο Στυλίδας. Πατέρας του ήταν ο Πέτρος Κουλακιώτης πρώην πρόεδρος του αλιευτικού συνεταιρισμού Στυλίδας.

Σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας και το 2009 προσελήφθη ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Δομοκού.



Το 2007 ένωσε τη ζωή του με την αγαπημένη Αθηνά Χριστοδούλου από τη Μαριολάτα Φωκίδας, κόρη του τότε δημάρχου Γραβιάς Δημήτρη Χριστοδούλου.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα την Τρίτη 2 Ιουνίου το απόγευμα όταν το αγροτικό που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του προσέκρουσε σε κολώνες και πινακίδες , ανετράπη και ντεραπάρισε με συνέπεια ο Κώστας να σκοτωθεί ακαριαία. Λίγο πιο πάνω τον περίμεναν συνάδελφοι του για να πάνε όλοι μαζί για έκτακτο έλεγχο στις φυλακές Δομοκού.

Ο Κώστας την Τρίτη είχε ρεπό και ήταν με την γυναίκα του και το 8χρονο αγοράκι τους στο σπίτι τους στην Αγία Μαρίνα. Στις 5:30 το απόγευμα δέχτηκε τηλεφωνήμα που τον ειδοποιούσε ότι διετάχθη έκτακτος έλεγχος στα κελιά των φυλακών. Ετοιμάστηκε, πήρε το αυτοκίνητο, έφυγε από το σπίτι τους και δεν γύρισε ποτέ. Η τραγική είδηση διαδόθηκε αμέσως.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι έτρεξαν στο νοσοκομείο Λαμίας και πλημμύρησαν τον χώρο έξω από τα έκτακτα όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Ο Κώστας αφήνει πίσω του τον μικρό του γιο Πέτρο, την σύζυγο του Αθηνά, την αγαπημένη του μητέρα και την αδερφή του. Η ταλαιπωρία της οικογένειας συνεχίζεται αφού το νεκροτομείο Αθηνών δεν είναι ανοιχτό τις Τετάρτες με συνέπεια η νεκροψία να πρέπει να γίνει την Πέμπτη το πρωί και η κηδεία του λίγες ώρες αργότερα, την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 5μμ στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. (Πηγή: tvstar.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.