Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Ασκληπιείο Βούλας




Oλοκληρώθηκαν σήμερα οι εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης στον περιβάλλοντα χώρο και στο δρόμο που διασχίζει και τις δύο εισόδους του νοσοκομείου. Στη θέση της παλαιάς και φθαρμένης ασφάλτου, υπάρχει από τώρα νέο, ποιοτικό οδόστρωμα για τους πολίτες που επισκέπτονται το νοσοκομείο. Μια μεγάλη παρέμβαση που σύντομα θα επεκταθεί -και για μεγάλη έκταση- στο οδικό δίκτυο και εντός του νοσοκομείου και θα ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι.

“Νοσοκομείο σημαίνει τα πάντα! Σημαίνει προσωπικό, υπηρεσίες, εξοπλισμός, υποδομές” αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπιείου και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

“Και η προσπάθεια που καταβάλλουμε τους τελευταίους μήνες για την ανάπτυξη του Γ.Ν. “Ασκληπιείο Βούλας” αφορά όλα τα παραπάνω! Τόσο στο εσωτερικό του, όσο και στο εξωτερικό του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και προσωπικά στο Δήμαρχό του, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Για τη βοήθεια, τη συνεργασία, την αρωγή. Με συνέργειες και στενή συνεργασία σαν και αυτή, πετυχαίνουμε καθημερινά να αντιμετωπίζουμε δραστικά παθογένειες ετών. Για ένα νοσοκομείο περισσότερο σύγχρονο, περισσότερο λειτουργικό, περισσότερο φιλικό. Συνεχίζουμε”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.