Συνάντηση Σπανάκη με Δημητριάδη για τα έργα στον Φαληρικό Όρμο
Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο κ. Σπανάκης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού για μία σειρά από θέματα που αφορούν τον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη σημαντική καθυστέρηση υλοποίησης των έργων Ανάπλασης στην Παραλία του Μοσχάτου και στον Φαληρικό Όρμο.


Στο κέντρο των εξελίξεων ο Άλιμος: Σύνοδος για το μεταναστευτικό της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
«Συζήτησα με τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού κάποια καίρια θέματα που απασχολούν την εκλογική μου περιφέρεια, τον Νότιο Τομέα της Αθήνας και άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. Είχα την ευκαιρία να του θέσω και το ζήτημα της άμεσης ανάγκης ολοκλήρωσης των συνολικών έργων Ανάπλασης στην παραλία του Μοσχάτου και του Φαληρικού όρμου. Η σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται στα έργα υποδομής της Α’ Φάσης, συνεπάγεται την καθυστέρηση στην έναρξη υλοποίησης της Β’ Φάσης, που περιλαμβάνει τα έργα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και είναι αυτή που θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων και όλου του Λεκανοπεδίου», δήλωσε ο κ. Σπανάκης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X