Σφραγίστηκε η δημοτική πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη (VIDEO)




Σφραγίστηκε η δημοτική πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη, αφού μετά από έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με το Mega, η παραλία θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση που έχει υποβάλλει ο δήμος, καθώς αποδέχεται ότι υπήρχαν παραπάνω λουόμενοι, και κάνει λόγο για παρανόηση. Στον δήμο επιβλήθηκε και πρόστιμο 7.000 ευρώ. Σε σχετικό έλεγχο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε πως αντί των 221 ατόμων που μπορούσαν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, ήταν 237, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο και να σφραγιστεί η συγκεκριμένη παραλία για 15 ημέρες.

Άλλα τέσσερα καταστήματα σφραγίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αφού μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε συνωστισμός σε καφετέριες και beach bars.

Από τη μεριά του Δήμου έγινε ένσταση, όπως αναφέρει ο ANT1



Σύμφωνα με ανάρτηση της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίκας Μαντάλα «Μόλις ενημερωθήκαμε ότι σφραγίστηκε η πλαζ στο Αυλάκι κατόπιν ελέγχου της ΕΑΔ λόγω υπέρβασης του αριθμού των λουομένων. Θέλουμε επίσημη ενημέρωση και απόδοση ευθυνών.

Η ζημιά για το Δήμο μας είναι μεγάλη. Δικαιολογίες και σιγουριές, να τις αφήσετε κατά μέρος.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.