Ποιος πολιτικός είχε κάνει μπαράκι το σπίτι του στα νότια προάστια




Εάν κάποιος συνέκρινε τις ημέρες και κυρίως τις νύχτες της καραντίνας με την εποχή της… ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, με τους «Αδιάφθορους» αστυνομικούς του Ελιοτ Νες, μάλλον ως υπερβολή μπορεί να εκληφθεί.

Και όμως υπήρξαν περιπτώσεις που λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, με τα μπαράκια κλειστά, τις κάβες επίσης κλειστές, που κάποιοι επιζητούσαν δια μανίας το ποτάκι τους και κυρίως τις πολιτικές συζητήσεις με παρέα, που τόσο πολύ είχαν στερηθεί. Ανάμεσα στους “κάποιους” ήταν και μερικοί… πολιτικοί.

Η Βουλή τις ημέρες της απόλυτης καραντίνας ήταν σχεδόν κλειστή, συνεπώς πού μπορούσαν να πιουν χωρίς να εκτεθούν το ποτάκι τους και πού θα μπορούσαν να βρεθούν με παρεούλες πολιτικών για πολιτικές συζητήσεις, για πολιτικό μασάζ, για αναλύσεις, για προγνωστικά, για κρίσεις, επικρίσεις κτλ.;Του πολιτικού μπορείς να του στερήσεις τα πάντα όχι όμως και την…πάρλα ή τις αναλύσεις.

Ένας πολιτικός στα νότια προάστια, βρήκε τον τρόπο να μη στερηθεί ούτε αυτός, ούτε οι συνάδελφοί του την κουβεντούλα και τις συζητήσεις. Προσκαλούσε συχνά τα βράδια στο σπίτι του για…ποτό και για πολιτικές αναλύσεις συναδέλφους του πολιτικούς. Και κανείς, που δεν έπρεπε, το πήρε ποτέ χαμπάρι. (Πηγή: enimerosi24.gr)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.