Πνίγηκε γυναίκα στο Πόρτο Ράφτη




Οι Λιμενικές Αρχές Ραφήνας και Μαρκόπουλου, ενημερώθηκαν χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για αγνοούμενη 74χρονη ημεδαπή κολυμβήτρια, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή, από ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) αλιευτικό σκαφος, δύο (02) ιδιωτικά σκάφη και τέσσερα (04) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ενώ στην ανωτέρω περιοχή μετέβησαν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτης δύτης.
Αρχικά εντοπίστηκε η σορός της 74χρονης από ιδιωτικό μέσο στον όρμο της Αγίας Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη και στη συνέχεια ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αγίου Νικολάου, απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ”ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ” (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός), όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.