Oικογενειακή τραγωδία πίσω από τη φωτιά στη Βούλα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρή είναι μια από τις δίδυμες αδελφές ηλικίας 52 ετών που έμεναν στη διπλοκατοικία μαζί με τη μητέρα τους και τα παιδιά τους – Τρεις από τις γυναίκες μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο
Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα στην οδό Σερρών στη Βούλα με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διπλοκατοικία στην οποία εκδηλώθηκε φωτιά έμεναν συνολικά πέντε γυναίκες (γιαγιά, κόρες και εγγονές) με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για μια από τις δίδυμες αδελφές ηλικίας 52 ετών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε από αναμμένο τσιγάρο που άφησε η άτυχη 52χρονη σε υπνοδωμάτιο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μια από τις γυναίκες βγήκε μόνη της από το κτήριο ουρλιάζοντας από τρόμο μπροστά στις φλόγες.



Οι υπόλοιπες τρεις από τις γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από πυροσβέστες και έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι» με αναπνευστικά προβλήματα. (Πηγή: protothema.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.