Ο Α.Ο Ερμής Αργυρούπολης βάζει μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν
Σχεδιασμός, που ως βασικό συστατικό θα έχει το οικογενειακό κλίμα, καθώς και την αγωνιστική και οικονομική υγεία της ομάδας.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει έρθει κάτι στην επιφάνεια της επικαιρότητας για την ομάδα μας πέρα από την εξασφάλιση της ανόδου στη Α’ ΕΣΚΑΝΑ κατηγορία, ωστόσο φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν προχωρήσει και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά αφορα τόσο το ανδρικό τμήμα όσο και τις ακαδημίες μπάσκετ των “κιτρινομαυρων” και με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα γίνουν ανακοινώσεις με αρκετές ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!!

Η συνέχιση της συνεργασίας με το έμπειρο προπονητικό team Tακη Καλαντζή με βοηθό τον Σπύρο Βουρλια αναμένεται να κληθεί να υλοποιήσει το πλάνο του συλλόγου.

Στην ομάδα της Αργυρούπολης θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που χτισαμε τα δύο τελευταία χρόνια (δύο συνεχόμενοι άνοδοι). Η οικογένεια του ΕΡΜΗ πίστεψε στο καταξιωμένο προπονητικό team και δικαιώθηκε, γι’ αυτό και μαζί στοχεύουμε να πετύχουν ακόμη περισσότερα στην επόμενη αγωνιστικη περίοδο.

Οι “κιτρινομαυροι” θα διατηρήσουν σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ, βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων και παράλληλα να το εμπλουτίσουν με 5-6 έμπειρους αθλητές.

Επίσης θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, είτε αυτοί προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, είτε από άλλες ομάδες. Ήδη έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και την κατάλληλη στιγμή θα γίνει η κίνηση για να αποσπάσουμε την υπογραφή τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.