Νέα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα – Ανακοινώσεις το απόγευμα
upd (Κορωνοϊός: 97 νέα κρούσματα σε 4 ημέρες)

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2»


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Η Πολιτική Προστασία αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις το απόγευμα καθώς υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην χώρα μας

Οι τελευταίες ανακοινώσεις για κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα έδειχναν πως η ροή έχει πέσει αισθητά. Αυτό ανάγκασε την Πολιτική Προστασία και το Υπουργείο Υγείας να μειώσουν και την συχνότητα της ενημέρωσης. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του ιού στη χώρα μας. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία.

Ο Νίκος Χαρδαλίας βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις ετοιμασίες για το άνοιγμα που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Ιουνίου για τις πτήσεις εξωτερικού. Ο υφυπουργός θα συναντηθεί διαδοχικά με στελέχη της Fraport και ανώτατους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων, για τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που θα κληθούν από 15 Ιουνίου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα για τις υπηρεσίες του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Παράλληλα στην Αθήνα συνεχίζονται οι πτήσεις επαναπατρισμού, αλλά η διαχείριση όσων επιστρέφουν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλά κρούσματα και σε αυτό αναμένεται να επικεντρωθούν οι ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα μας επιστρέφει τις τελευταίες εβδομάδες σε μια νέα κανονικότητα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην επιστρέψουμε σε καθεστώς καραντίνας. (Δείτε περισσότερα στο: pagenews.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.