Μοσχάτο – Ταύρος: Ξεκινούν σήμερα οι προβολές στους δημοτικούς θερινούς κινηματογράφους




Σε μία δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 4 Ιουνίου τους δύο ιστορικούς κινηματογράφους το «Σινέ Κήπος» και το «Σινέ Μασκώτ».

Αν και η κινηματογραφική παραγωγή με νέες ταινίες θα είναι πολύ ισχνή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο δήμος αποφάσισε να ανοίξει τους δύο κινηματογράφους ώστε να λειτουργήσουν ως δροσερές γωνιές σε καθημερινή λειτουργία προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση στο κοινό που τόσο το έχει ανάγκη. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό και περιλαμβάνει τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα αλλά και ταινίες πρώτης προβολής και επανεκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Δήμος προσκαλεί τους δημότες στους δύο θερινούς κινηματογράφους, «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως – Ταξιάρχη Παπαντώνη) και «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων). Οι πρώτες πέντε ταινίες που θα  προβληθούν αποτελούν ταινίες που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν τους προηγούμενους μήνες όπως είναι: «Ευτυχία», «Παράσιτα», «Jojo», «Η μπαλάντα του Τζούελ», «Κατηγορώ», «Πινόκιο», «Onward (φεύγουμε)».



Τιμές Εισιτηρίων:  Γενική είσοδος : Δευτέρα.- Τετάρτη  4 €, Πέμπτη- Κυριακή 6 €,

Παιδιά έως 12 ετών 4€ (με εξαίρεση παιδικές ταινίες Α΄ προβολής που θα είναι 6€).

Φοιτητές-τριες τριτοβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης: 4€ με την επίδειξη φοιτητικής  ταυτότητας. ΚΑΠΗ – άνεργοι – ΑΜΕΑ (μόνο δημότες ή κάτοικοι) 4 € με την επίδειξη  πολιτιστικής κάρτας που εκδίδεται από το Δήμο  με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Οι θεατές μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων, Σινέ Κήπος: 210 4810790 και Νέα Μασκώτ: 210 3459531, είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης: www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: «Η φετινή χρονιά λειτουργίας των Δημοτικών μας κινηματογράφων  είναι ιδιότυπη καθώς μετά το τρίμηνο lock down μας στέρησε ακόμα και μικρές απολαύσεις όπως είναι η θέαση μίας όμορφης ταινίας. Για το λόγο αυτό ξεκινάμε τις επόμενες ημέρες τη λειτουργία των δύο θερινών κινηματογράφων μας, «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως – Ταξιάρχη Παπαντώνη) και «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων) ώστε να προσφέρουμε τη δυνατότητα για την κινηματογραφική απόλαυση των δημοτών.

Διατηρούμε το εισιτήριο σε χαμηλά επίπεδα και υιοθετούμε διαφοροποιημένη πολιτική τιμών  για συγκεκριμένες  κατηγορίες κοινού όπως είναι οι φοιτητές, τα ΚΑΠΗ, οι άνεργοι και οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κοινωφελή μας Επιχείρηση που έχει την ευθύνη της επιτυχημένης πολύχρονης πολιτιστικής λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου. Είμαι σίγουρος, ότι και φέτος οι δύο δημοτικοί κινηματογράφοι μας θα αποτελέσουν στέκια συνάντησης και ψυχαγωγίας, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΚΗΠΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: ΠΕ- ΚΥ 6.00€

ΜΕΙΩΜΕΝΟ: Φοιτητικά, Παιδικά, Άνεργοι και Άνω των 65 και ΔΕ – ΤΕ 4.00€

Online αγορά εισιτηρίων στο www. summercinemas.gr και viva.gr

ΠΕ – ΚΥ στις 8:50 ΦΥΓΑΜΕ https://www.themoviedb.org/movie/508439-onward?language=el-GR | 11:00 GENTLEMEN https://www.themoviedb.org/movie/522627-the-gentlemen?language=el-GR

ΔΕ – ΤΕ στις 9:00 ΕΥΤΥΧΙΑ  https://www.themoviedb.org/movie/654387?language=el-GR

ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: ΠΕ- ΚΥ 6,00

ΜΕΙΩΜΕΝΟ: Φοιτητικά, Παιδικά, Άνεργοι και Άνω των 65 και ΔΕ – ΤΕ 4,00

Online αγορά εισιτηρίων στο www. summercinemas.gr και viva.gr

ΠΕ- ΚΥ στις 9:10 ΕΥΤΥΧΙΑ https://www.themoviedb.org/movie/654387?language=el-GR

ΔΕ – ΤΕ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ 8:50 KAI 11:00 https://www.themoviedb.org/movie/519010-dolor-y-gloria?language=el-GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.