Καταδίωξη στο Κορωπί: Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ, συνέλαβαν διαρρήκτες
Σήμερα τα ξημερώματα το Β 2-1 της Δ’ αλλαγής περιπολικό της Άμεσης Δράσης Αττικής, κατά τη διάρκεια της περιπολίας του, κοντά στον προαστιακό του Κορωπίου εντόπισε φορτηγό το οποίο κινούταν ύποπτα και από τον τερματικό σύστημα προέκυψε πως είναι κλεμμένο από 22/6/2020 από τη περιοχή του Μενιδίου Αττικής.

Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης αμέσως ενημέρωσε το κέντρο και έκανε σήμα στον οδηγό του ΙΧΦ να σταματήσει. Αντί αυτού το φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς έκλεισε το δρόμο στο περιπολικό. Στη συνέχεια και ενώ κατέφθαναν ενισχύσεις (περιπολικά της Άμεσης Δράσης, η Δ 360-Β, η ΔΙ.ΑΣ. 305-2, το όχημα Μαρκοπούλου και όχημα Βαρης – Βούλας – Βουλιαγμένης) το φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί λόγω πρόσκρουσης στην μπάρα του δρόμου.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Φτάνοντας το Δ 360-Β της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, το όχημα του Α/Τ Μαρκοπούλου και το όχημα του Α/Τ Β.Β.Β. συνέλαβαν τα τρία άτομα από τους επιβαίνοντες κατόπιν πεζής καταδίωξης. Οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των αστυνομικών.

Από αυτούς είναι ένας Έλληνας, ένας ομογενής από το Ουζμπεκιστάν και ένας Αρμένιος. Στο φορτηγό βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. γάντια κ.λ.π. Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό Τ.Α. για τα περαιτέρω. Έρευνα γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη συμμετοχή των συλληφθέντων σε σοβαρές περιπτώσεις διαρρήξεων εταιριών κ.λ.π.

Για μια ακόμη φορά η συνεργασία περιπολικών της Άμεσης Δράσης, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικών τμημάτων έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στο Β 2-1 της Δ αλλαγής στο Δ 360-Β και στα οχήματα των Α/Τ. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και Μαρκοπούλου για τη σύλληψη των δραστών, όπως και στους σταθμούς που ενεπλάκησαν στο σημείο. (Πηγή: Antonis Trak‎ προς ΑΝ.Α.Σ.Α.Dimitris Maltezos/Το Forum των 3Β)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.