Η Λένα Χαλβατζά νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου Αγίου Δημητρίου
Προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς επί πολλά χρόνια έχει διατελέσει στέλεχος σε νευραλγικές διοικητικές θέσεις του Δήμου Αθηναίων.

Η εμπειρία της στο Δήμο Αθηναίων εκτείνεται σε πολύ σημαντικές Διευθύνσεις όπως αυτή του Ανθρώπινου Δυναμικού, του Στρατηγικού Σχεδιασμού & Πληροφορικής, της Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, του Πολιτισμού, της Αποκέντρωσης & Διοίκησης.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Είναι απόφοιτος του τμήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολή Πειραιά (νυν Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Τοπική και Περιφερειακή ανάπτυξη & αυτοδιοίκηση», ενώ ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, «Δημόσια Διοίκηση – Δημόσιο Μάνατζμεντ».

 Κατά τη διάρκεια της καριέρας της παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων, εκπαιδεύσεων και συνεδρίων που λειτούργησαν συμπληρωματικά και καταλυτικά στην ενίσχυση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας. Παράλληλα, έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με δημοσιεύσεις άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή στη συγγραφή βιβλίων.

Η Δήμαρχος ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως η Λένα Χαλβατζά αποτελεί την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την καίρια θέση της Γενικής Γραμματέα του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Η πολύπλευρη και μεγάλη της εμπειρία στα θέματα διοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον και του δικού μας Δήμου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.