Έφυγε από τη ζωή η Περιφερειακή Σύμβουλος Βίκυ Αλιμπέρτη


Ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική – Πράσινη Περιφέρεια» Νίκος Παπαδάκης με αφορμή την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη δήλωσε τα εξής: «Ο θάνατος της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη μας γέμισε όλους με μεγάλη λύπη. Η αυτοδιοικητική της παρουσία και η ενασχόληση της με τα κοινά με τη μαχητικότητά, τη σεμνότητα και την αξιοπρέπεια που διέθετε, αποτέλεσε τιμή για το Περιφερειακό μας Συμβούλιο.

Σύσσωμη η παράταξη «Αττική – Πράσινη Περιφέρεια» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη δήλωσε τα εξής:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη. Διακρίθηκε για τη σεμνότητα, την αξιοπρέπεια και τη μαχητικότητά της.  Η αυτοδιοικητική της παρουσία, τίμησε το περιφερειακό μας συμβούλιο και η απώλειά της αφήνει σημαντικό κενό.

Η Περιφέρεια Αττικής και σύσσωμη η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X