Έφυγε από τη ζωή η Περιφερειακή Σύμβουλος Βίκυ Αλιμπέρτη




Ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική – Πράσινη Περιφέρεια» Νίκος Παπαδάκης με αφορμή την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη δήλωσε τα εξής: «Ο θάνατος της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη μας γέμισε όλους με μεγάλη λύπη. Η αυτοδιοικητική της παρουσία και η ενασχόληση της με τα κοινά με τη μαχητικότητά, τη σεμνότητα και την αξιοπρέπεια που διέθετε, αποτέλεσε τιμή για το Περιφερειακό μας Συμβούλιο.

Σύσσωμη η παράταξη «Αττική – Πράσινη Περιφέρεια» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη δήλωσε τα εξής:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη. Διακρίθηκε για τη σεμνότητα, την αξιοπρέπεια και τη μαχητικότητά της.  Η αυτοδιοικητική της παρουσία, τίμησε το περιφερειακό μας συμβούλιο και η απώλειά της αφήνει σημαντικό κενό.



Η Περιφέρεια Αττικής και σύσσωμη η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.