Άλιμος: Αγνώριστα τα μπασκετάκια της οδού Λυσικράτους (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα έργο που έρχεται να καλύψει πάγιες ανάγκες οργάνωσης και ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή των αθλητικών χώρων και του άλσους στην οδό Λυσικράτους και Κονδύλη, ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Αλίμου.

Ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, παρακολουθώντας στενά την μεταβολή του εν λόγω οικοσυστήματος κατά τα τελευταία έτη, αποτύπωσε τις συνολικές ανάγκες φύλαξης και οργάνωσης και προχώρησε σε ένα έργο – παρακαταθήκη για τους νέους του Δήμου μας.

Αναλυτικά, το άλσος πλησίον των γηπέδων μπάσκετ στην οδό Λυσικράτους περιφράχθηκε στο σύνολο του, ενώ η περίφραξη των αθλητικών χώρων αντικαταστάθηκε δίνοντας πλέον τη δυνατότητα για την ασφαλή, οργανωμένη και εντός των κανονισμών λειτουργίας χρήση των χώρων.

Η South BC Αλίμου από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά τον κ. Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του ΘΟΠΑΑ κ. Νίκο Αλβανό και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μακαριγάκη, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στους γονείς και τους αθλητές του Συλλόγου μας, ακούγοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους, υλοποιώντας δε αυτές, στα μέτρα του εφικτού.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.